Externe accountant

Solliciteer direct
Je bent eindverantwoordelijk voor de planning en uitvoering van diverse controles en overige assurance-opdrachten. Je stuurt je team aan en begeleidt ze bij hun ontwikkeling.
Je bent eindverantwoordelijk voor de planning en uitvoering van diverse controles en overige assurance-opdrachten. Je stuurt je team aan en begeleidt ze bij hun ontwikkeling.

Wat ga je doen?

Als externe accountant bedien je klanten in de profit en non-profit sector en ben jij eindverantwoordelijk voor de controles van deze (middel)grote ondernemingen. Hierbij stuur je jouw team aan en begeleidt je jouw collega's in hun persoonlijke ontwikkeling. Je bent benaderbaar en een betrouwbaar aanspreekpunt voor je klanten. Je mobiliseert je netwerk en bent in de regio noord Nederland één van de gezichten van Flynth.

Je top 5 werkzaamheden als externe accountant zijn:

  • managen en tekenen van wettelijke, statutaire en vrijwillige controles;
  • relaties bouwen en onderhouden met klanten;
  • het aansturen van diverse teams per controle opdracht;
  • begeleiden van collega's in hun persoonlijke ontwikkeling;
  • bijdrage leveren aan de groei van onze controlepraktijk.

Vragen of even sparren?

Wendy Wilbers

Corporate recruiter
+31613384542

Wat bieden wij jou?

Wat breng je mee?

Voor de functie van externe accountant is het ten minste belangrijk dat jij:

  • afgestudeerd registeraccountant bent;
  • minimaal 10 jaar werkervaring als externe accountant hebt.

Verder heb je plezier in het motiveren van je collega’s. Hiervoor heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en aantoonbare leidinggevende ervaring. Je bent deskundig, klantgericht en ondernemend. Je ziet het als een mooie uitdaging om de audit-praktijk verder uit te bouwen, zowel in klanten als op het gebied van ontwikkeling van je collega’s. Je bent positief kritisch en staat met beide benen op de grond. Daarnaast heb je een professioneel netwerk, en haal je er plezier uit om dit netwerk te onderhouden.

Bij ons kan jij elke

dag met je passie

bezig zijn!

Jouw werkplek

Bij Flynth werk je flexibel. Je standplaats is Zwolle en je draait mee in regio Noord. Het kantoor zit midden in het centrum, waar je uitkijkt op de stadsgracht en tal van gezellige lunchmogelijkheden om de hoek hebt zitten. Als externe accountant ben je veel onderweg en werk je ook deels thuis. We timmeren hard aan de weg, groeien stevig en bieden volop ruimte voor ontwikkeling en groei. Onze klanten zijn actief in verschillende sectoren waaronder het mkb, automotive, bouw en vastgoed, onderwijs en woningcorporaties. We investeren in innovatie, werken data gedreven en gebruiken technologische innovaties, zoals data-analyse en procesmining.

Sollicitatieprocedure

Mis jouw droombaan niet,
blijf op de hoogte!

Stel een job alert in en blijf op de hoogte van nieuwe & relevante vacatures

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.