Gevorderd assistent accountant food en retail

Solliciteer direct
Je bent het aanspreekpunt voor onze supermarkt-ondernemers, verspreid over het hele land. Je stelt tussentijdse financiële rapportages samen en signaleert kansen voor onze food en retail klanten. 
Je bent het aanspreekpunt voor onze supermarkt-ondernemers, verspreid over het hele land. Je stelt tussentijdse financiële rapportages samen en signaleert kansen voor onze food en retail klanten. 

Wat ga je doen?

Je bent gevorderd assistent accountant food en retail en je zorgt met het team van food en retail dat de supermarkt-ondernemers vierwekelijks de cijfers aangeleverd krijgen. Je stelt btw-aangiftes op en staat klaar voor de supermarkt-ondernemers als zij vragen hebben. Je ondersteunt startende collega’s door vragen te beantwoorden en kennis met hen te delen.   

Je top 3 werkzaamheden als gevorderd assistent accountant food en retail zijn:  

  • het samenstellen van tussentijdse financiële rapportages;   
  • de volledig financiële administratie van de klanten verwerken; 
  • het zien van kansen en mogelijkheden bij de supermarkt-ondernemers en deze bespreken met de bedrijfsadviseur en klanten food en retail.    



Vragen of even sparren?

Esra Cigdem

Corporate recruiter
+31630442611Stuur een WhatsApp bericht

Wat bieden wij jou?

Wat breng je mee?

Voor deze functie is het ten minste belangrijk dat jij in het bezit bent van:  

  • een afgeronde hbo-opleiding richting accountancy of bedrijfseconomie;  
  • minimaal 4 jaar relevante werkervaring; 
  • affiniteit met de supermarktbranche.  

Ook kan jij als gevorderd assistent accountant food en retail, onder begeleiding van ervaren collega's je verder ontwikkelen binnen de accountancy. Flynth biedt diverse faciliteiten die aansluiten bij jouw ambities.  

Verder heb je plezier in het samenwerken met collega’s die net als jij gedreven zijn om klanten in food en retail te voorzien van het beste advies. 

Bij ons kan jij elke

dag met je passie

bezig zijn!

Jouw werkplek

Bij Flynth werken we hybride. Je standplaats is het Pettelaarpark in Den Bosch. Je werkt in een enthousiast en hecht team. Hierin zijn verschillende vakgebieden aanwezig zoals de samenstelpraktijk, belastingadvies en bedrijfskundig advies. Wat het Flynth team Den Bosch uniek maakt, is het landelijk werkende food en retail-team waarmee we 125 franchisenemers van de bekende landelijke supermarktketens bedienen. Enne… een paar dagen per jaar is het Oeteldonk waar alles om draait bij ons. 

Sollicitatieprocedure

Mis jouw droombaan niet,
blijf op de hoogte!

Stel een job alert in en blijf op de hoogte van nieuwe & relevante vacatures

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.