Junior manager audit

Solliciteer direct
Je verzorgt wettelijke, statutaire en vrijwillige controles voor je eigen klanten. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en dus het gezicht van Flynth.
Je verzorgt wettelijke, statutaire en vrijwillige controles voor je eigen klanten. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en dus het gezicht van Flynth.

Wat ga je doen?

Als junior manager audit werk je voor klanten in diverse sectoren en verzorg je wettelijke, statutaire en vrijwillige controles. Daarvoor ga je vaak bij je klanten op bezoek. Die persoonlijke benadering is belangrijk, omdat je zo je klanten beter leert kennen en begrijpen. Jij bent verantwoordelijk voor een succesvolle afronding van de opdracht en zorgt voor de planning, coördinatie en review van de controles. Daarnaast stuur je ook het controleteam aan tijdens de controles.

Je top 5 werkzaamheden als junior manager audit zijn:

  • opstellen van het controleplan en werkprogramma's voor de controle opdracht;
  • zorgdragen voor de planning, coördinatie, afronding en review van de controlewerkzaamheden;
  • opstellen van diverse rapportages en verklaringen;
  • contact onderhouden met de klant tot op directieniveau;
  • aansturen van diverse controleteams waarbij je assistenten ondersteunt en motiveert en je vakkennis overbrengt.

En word jij nou heel blij van een bepaald type klanten of opdrachten óf wil je eens een uitstapje maken binnen een andere expertise? DAT KAN! Bij Flynth heb je invloed op je eigen werkzaamheden. We doen het samen én daarin is altijd ruimte voor jouw wensen!

Vragen of even sparren?

Wendy Wilbers

Corporate recruiter
+31613384542

Wat bieden wij jou?

Wat breng je mee?

Voor de functie van junior manager audit is het ten minste belangrijk dat jij:

  • in de laatste (theoretische) fase van de opleiding tot registeraccountant zit, of deze net hebt afgerond;
  • minimaal 5 jaar relevante ervaring hebt.

Verder vind jij het leuk om mee te bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. Je bent een ondernemende specialist en komt graag met nieuwe ideeën, visies en initiatieven. Daarnaast ben je communicatief vaardig en heb je al enige ervaring met het aansturen van collega’s.

Bij ons kan jij elke

dag met je passie

bezig zijn!

Jouw werkplek

Bij Flynth werk je flexibel. Je standplaats is Arnhem en je draait mee in regio Noord. Dit kantoor is te vinden op de 10e etage van Rijnpoort en biedt een wijds uitzicht over de omgeving en het Gelredome. Op deze vestiging zijn ook onze stafdiensten gevestigd en je komt terecht in een informeel team dat oog heeft voor elkaar. Als beginnend assistent accountant ben je veel onderweg en werk je ook deels thuis. We timmeren hard aan de weg, groeien stevig en bieden volop ruimte voor ontwikkeling en groei. Onze klanten zijn actief in verschillende sectoren waaronder mkb, automotive, bouw en vastgoed, onderwijs en woningcorporaties. We investeren in innovatie, werken data gedreven en gebruiken technologische innovaties, zoals data-analyse en procesmining.

Sollicitatieprocedure

Mis jouw droombaan niet,
blijf op de hoogte!

Stel een job alert in en blijf op de hoogte van nieuwe & relevante vacatures

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.