Gevorderd assistent accountant audit

Solliciteer direct
Je hebt een (bijna) afgeronde hbo-opleiding of 1 tot 2 jaar werkervaring in de audit en wil je verder ontwikkelen tot audit professional.
Je hebt een (bijna) afgeronde hbo-opleiding of 1 tot 2 jaar werkervaring in de audit en wil je verder ontwikkelen tot audit professional.

Wat ga je doen?

Je bent een belangrijk onderdeel van het controleteam en gaat met je meer ervaren collega’s mee naar de klant. Hier help je bedrijven om grip op hun onderneming te krijgen. Jij verdiept je in de bedrijfsprocessen, werkt met het team aan de controle van jaarstukken en helpt bij het voorbereiden van brieven en verklaringen. Daarom werk je veel bij klanten op locatie waardoor je ook een goed beeld krijgt van het reilen en zeilen bij de klant. Als gevorderd assistent accountant audit leer je om je meer complexere taken eigen te maken en neem je ook al enkele communicatieve taken binnen en buiten het team op je.

Je top 5 werkzaamheden als gevorderd assistent accountant audit zijn:

  • het in kaart brengen van bedrijfsprocessen van de controleklanten;
  • bijwonen van inventarisaties bij controleklanten;
  • uitvoeren van controlewerkzaamheden, zoals het maken van aansluitingen en het uitvoeren van steekproeven ten aanzien van de jaarrekeningposten;
  • voorbereiden van brieven en verklaringen voor de controleklant;
  • contact met klanten over voorkomende vragen tijdens de controle.

En word jij nou heel blij van een bepaald type klanten of opdrachten óf wil je eens een uitstapje maken binnen een andere expertise? DAT KAN! Bij Flynth heb je invloed op je eigen werkzaamheden. We doen het samen én daarin is altijd ruimte voor jouw wensen!

Vragen of even sparren?

Ilse Kouwen

Corporate recruiter
+31622771859

Wat bieden wij jou?

Wat breng je mee?

Om in te stromen in de functie van gevorderd assistent accountant audit is het belangrijk dat je:

  • een hbo-opleiding (bijna) hebt afgerond en;
  • wil starten met de (pre)master accountancy, of;
  • een accountancy student met 1-2 jaar relevante werkervaring bent.

Verder vind je het leuk om mee te bewegen in een dynamische markt waarin geen dag hetzelfde is. Ons vakgebied is innovatief en we nodigen je uit nieuwe ideeën, visies en initiatieven mee te brengen.

Bij ons kan jij elke

dag met je passie

bezig zijn!

Jouw werkplek

Bij Flynth werk je flexibel. Je standplaats is Amstelveen en je draait mee in regio Randstad. Als gevorderd assistent accountant ben je veel onderweg en werk je ook deels thuis. We timmeren hard aan de weg, groeien stevig en bieden volop ruimte voor ontwikkeling en groei. Onze klanten zijn actief in verschillende sectoren waaronder het mkb, automotive, bouw en vastgoed, onderwijs en woningcorporaties. We investeren in innovatie, werken data gedreven en gebruiken technologische innovaties, zoals data-analyse en procesmining.

Sollicitatieprocedure

Mis jouw droombaan niet,
blijf op de hoogte!

Stel een job alert in en blijf op de hoogte van nieuwe & relevante vacatures

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.