Prinsjesdag 2023

Welke impact hebben de Belastingplannen op het ondernemersklimaat in Nederland. En wat betekent het voor u?

Prinsjesdag 2023

Belastingplan 2024

Tijdens Prinsjesdag 2023 heeft het demissionair kabinet de plannen voor het volgend jaar bekend gemaakt. De wijzigingen die de demissionair minister van Financiën presenteert zijn voor eenieder van belang, uiteraard ook voor u. Het anticiperen op deze wijzigingen kan u wellicht voordeel opleveren. 

Wij brengen u graag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en de mogelijkheden die dit voor u biedt. Waar dient u rekening mee te houden, wat zijn de te verwachten gevolgen? 

Het Belastingplan 2024 wordt zowel in de Tweede Kamer als Eerste Kamer besproken. Pas na goedkeuring worden de plannen definitief. Vanzelfsprekend houden we voor u in de gaten hoe u hierop kunt inspelen. Is het belangrijk om nog dit jaar in actie te komen of kunt u met bepaalde zaken beter even wachten tot 2024? Maakt u optimaal gebruik van de fiscale regelingen? 

Vragen? Onze experts staan voor u klaar

Welke gevolgen heeft het Belastingplan 2024 voor u en uw onderneming? Neem voor vragen gerust contact met ons op. Onze experts voorzien u graag van het juiste advies.