Strategisch advies

...

Strategisch advies in ICT

Tijd om het eens helemaal anders te doen? Of doorpakken op de huidige koers? Als ondernemer weet u vaak goed wat u wilt bereiken, maar hoe zet u die ambitie om in concrete stappen? Dit is de ontwikkeling van strategie, een doordacht plan om uw gestelde doelen te realiseren. Flynth begeleidt graag uw strategieproces.

In de dynamische ICT-sector is verandering de enige constante. Om daarmee goed om te gaan zoekt u een partner die begrijpt welke eisen dit stelt aan uw bedrijf. Uw adviseur zet de juiste frameworks in om uw strategie tot stand te laten komen.

Ontwikkel uw strategie

Flynth adviseert directie en managementteams van IT-ondernemingen bij het ontwikkelen van de strategie. Dit kan in sessie met het management, waarbij we in een gestructureerd proces verschillende benaderingen kiezen om het plan te helpen ontwikkelen. In de snel veranderende IT-omgeving levert de inzet van strategie canvas (blue ocean) en game theorie (ValueNet) in het bijzonder waardevolle inzichten op.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of advies? Neem contact op met Flynth via e-mail peter.vandervijgh@flynth.nl of telefoonnummer 088 236 92 32. U kunt een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met een adviseur met kennis van uw specifieke vraagstuk. Hierna ontvangt u een plan en/of offerte op maat.