paardenhouderij


Paardenhouderij

Als ondernemen met paarden uw passie is, heeft u ook te maken met marktomstandigheden en overheidsregels. Die stellen steeds hogere eisen aan uw ondernemerschap. De adviseurs van Flynth helpen u te voldoen aan deze hoge eisen.

De boekhouding en de salaris- en personeelsadministratie zijn door alle regelgeving tijdrovende klussen. Terwijl u zich waarschijnlijk liever bezighoudt met ondernemen. Onze adviseurs kunnen uw bedrijfsadministratie zo inrichten dat die u zo min mogelijk tijd kost. U bepaalt welke werkzaamheden u zelf blijft doen, en welke taken u wilt uitbesteden. Ook voor fiscale, juridische en bedrijfskundige vragen kunt u bij ons terecht.

Ondernemingsplan

Staat u op het punt een paardenhouderij te beginnen of uit te breiden? Onze adviseurs stellen samen u een compleet ondernemingsplan op. Op basis van concrete prognoses en rekening houdend met wet- en regelgeving. Dit ondernemingsplan geeft u inzicht in de financiële haalbaarheid en kan dienen als onderbouwing voor een financierings- of bouwvergunningsaanvraag.

Vergunningen

Bij een wijziging in uw bedrijfsvoering kijken onze specialisten ook naar het bestemmingsplan, de bouwvergunning en de milieuvergunning.

Juridisch advies

Voor het opstellen van allerlei overeenkomsten specifiek voor de paardenbranche kunt u terecht bij onze specialisten. Zoals voor koop/lease/verhuur, trainen en africhten, opfokken, het stallen en lesgeven. Daarnaast krijgt u advies over het beperken of afdekken van aansprakelijkheidsstelling.