My Flynth
Hoe toekomstbestendig is uw onderneming?

Hoe toekomstbestendig is uw onderneming?

Er spelen grote veranderingen in en rond de land- en tuinbouw  zoals schaalvergroting, intensivering, klimaatverandering en daarmee gepaard extremer weer, bevolkingsgroei, bodem- en waterproblematiek. Langzamerhand komt de sector daarmee onder druk te staan, en roepen steeds meer mensen om structurele vormen van vernieuwing, om transitie.

Volgens Jan Rotmans (transitiedenker) moet de glastuinbouw bijvoorbeeld aan de slag met nieuwe producten als zeekraal, zeewier, lamsoor en kruiden en moet er bovendien worden gezocht naar nieuwe verdienmodellen.

Hoe gaat u als ondernemer hierin mee? Of loopt u al voorop? Tijdig schakelen met een doordachte strategie is essentieel, de continuïteit van uw onderneming valt of staat hiermee.

Door in te zoomen op toekomstbeelden die specifiek binnen uw sector spelen kan Flynth samen met u analyseren welke ontwikkelingen voor uw bedrijf belangrijk gaan worden. En welke stappen u NU moet ondernemen om hierop in te spelen. Want stilstaan is geen optie. 

Meer weten?

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en maak vrijblijvend en gratis een afspraak met één van onze adviseurs, zoals Frank Hollaar; Senior Bedrijfsadviseur Glastuinbouw.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws