My Flynth

Sterker in strategie

Door combinatie persoonlijke strategie en ondernemingsstrategie sterker

U bent ooit begonnen met uw onderneming, omdat u wilde ondernemen. Vrij voelen om zelf te kunnen beslissen welke richting u op zou gaan en hoe uw onderneming eruit zou komen te zien. U weet en voelt dat het tijd is om u meer te focussen op de toekomst, maar vind het lastig om dit concreet te maken. U weet heel goed waarom u bent begonnen en waar u nu staat als ondernemer. De afgelopen jaren heeft u ondernomen vanuit uw eigen kracht en hebt veel bereikt.

Alleen merkt u nu soms dat uw persoonlijke ondernemersstrategie niet altijd meer strookt met de ondernemingsstrategie. Dit is natuurlijk niet vreemd, want de wereld om ons heen verandert snel. Om een goede ondernemingsstrategie op te stellen is er expertise en focus nodig. Flynth Focus helpt u om uw persoonlijk strategie als ondernemer te combineren met de ondernemingsstrategie.  Er wordt gezocht naar de beste match om de onderneming te laten floreren en renderen, en u als ondernemer te laten focussen op uw uitdagingen en behoeftes in uw verdere werkzame leven.

Meer weten?

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en maak vrijblijvend en gratis een afspraak met één van onze adviseurs, zoals Sandhya Chandoesing; Businesscoach binnen FlynthFocus.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws