My Flynth

FlynthFocus traject

Wat kunt u verwachten?

Waaruit bestaat het FlynthFocus traject?

Met het FlynthFocus arrangement gunt u uw onderneming en uzelf een unieke kijk in de toekomst. Binnen een afgebakend tijdsbestek ontwikkelen we samen een toekomstbestendige bedrijfsstrategie voor uw onderneming.

Wat kunt u verwachten?

We bespreken uw huidige situatie, formuleren het doel en bepalen de gewenste doorlooptijd van het traject. U werkt niet alleen toe naar een strategisch plan, maar krijgt ook inzicht in de stappen die u nu al kunt nemen om u voor te bereiden op de toekomst. Na het intake gesprek volgt de opdrachtbevestiging met prijzen. 

Door het breinstijl- en drijfveren onderzoek krijgt u inzicht in uw persoonlijke doelen. Geven deze doelen richting aan uw onderneming? Of geeft de onderneming de richting aan en weet u nog niet welke plaats u wilt innemen in de toekomst? Het achterhalen of uw persoonlijke  doelstellingen en een toekomstbestendige bedrijfsstrategie matchen is belangrijk in dit traject. 

Met de unieke backcasting methodiek behandelen we de toekomstbeelden van 2050, de nieuwe bedrijfsvormen van 2030 en toekomstige klantsegmenten. Welke richting gaat u op met uw bedrijf en wat is daarvoor nodig? 

 

Aan de hand van de toekomstbeelden en klantsegmenten formuleren we samen met u de waardepropositie en de strategische doelstellingen voor uw onderneming met een bijbehorend plan van aanpak. 

Tijdens de afsluitende bijeenkomst bespreken we met u het adviesrapport. De strategische doelstellingen voor uw onderneming zijn hierin uitgewerkt tot een concreet plan van aanpak. Ook bespreken we met u uw wensen met betrekking tot verdere begeleiding.

Naar aanleiding van het FlynthFocus traject kan er mogelijk behoefte zijn aan een verdieping, vervolg of aanvulling. Hierbij kan gedacht worden aan:

  • Module Gebouw en Omgeving
  • HRM assessment
  • Opzet MIS
  • Bedrijfswaardering- en of overdracht
  • Businessplan

Wat kost het FlynthFocus traject?

Wat kost het FlynthFocus traject?

We hebben een speciaal FlynthFocus arrangement samengesteld.

Benieuwd naar de prijs? Vraag een offerte op maat aan. 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws