My Flynth
Prinsjesdag voor de Ondernemer

Prinsjesdag voor de Ondernemer

Welk nieuws er voor ondernemers in het koffertje zit?

Op deze pagina vindt u alle relevante informatie uit de belastingplannen voor 2019.

Voor uw onderneming

Welk nieuws er voor ondernemers in het koffertje zit? Flynth bekeek naar aanleiding van Prinsjesdag voor u de belastingplannen voor het aankomende jaar. Zo gaat het tarief voor de vennootschapsbelasting gaat omlaag, er zijn veranderingen subsidieregelingen voor ondernemers en er komt versobering van diverse aftrekposten. Op deze pagina vindt u alle relevante informatie uit de belastingplannen voor 2019.

Ed Schregardus over de Miljoenennota

Ed Schregardus over de Miljoenennota

Het is altijd prettig om als kabinet alvast te kunnen “lekken” over de verlaging van de tarieven in de inkomstenbelasting of de vennootschapsbelasting. Dat haalt in ieder geval de kou dan enigszins uit de lucht. Helaas voor premier Rutte lijkt dat dit keer niet te lukken.

voor u als werkgever

Welk nieuws er voor ondernemers in het koffertje zit? Flynth bekeek naar aanleiding van Prinsjesdag voor u de belastingplannen voor het aankomende jaar. Zo mag u straks een vast contract aanbieden na 3 jaar, gaat het minimum jeugdloon omhoog en wordt het geboorteverlof voor partners langer. Op deze pagina vindt u alle relevante informatie uit de belastingplannen voor 2019.