Premiescan

Premiescan

Besparen op loonkosten en premies. Ontdek hoeveel u kunt besparen. 

Doe de premiescan! No cure, no pay.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • 1 van onze adviseurs komt bij u langs voor een intake gesprek
  • U ontvangt een checklist van benodigde stukken
  • De Flynth adviseur voert de scan uit en maakt een rapport van de uitkomsten
  • Tijdens een 2e afspraak worden de resultaten met u doorgenomen

Waar controleren wij op?

Als ondernemer komt u mogelijk in aanmerking voor subsidie. Of wellicht betaalt u teveel (sector)premie. Met de premiescan ontdekt u waar u recht op heeft en benut u alle premie- en subsidiemogelijkheden voor uw salarisadministratie.

Met de premiescan controleren wij uw salarisadministratie met terugwerkende kracht over de afgelopen vijf jaar. Wij controleren onder meer op:
 

  • Premiekorting en subsidies
    Heeft u arbeidsgehandicapten of oudere werknemers in dienst? Dan kunt u direct besparen op loonkosten. Als werkgever heeft u dan namelijk recht op subsidie in de vorm van een korting op de werknemersverzekeringen.

 

  • Juiste sectorindeling
    De Belastingdienst deelt uw bedrijf in een sector in. Die indeling bepaalt de hoogte van de sectorpremie die u betaalt. Wij controleren of u in de juiste sector bent ingedeeld en de juiste premie betaalt: vaak valt er te besparen.

Klant aan het woord

Klant aan het woord

“Ik heb een werknemer in dienst met een Wajongstatus. Ik had altijd een ziekteverzuimpremie betaald, maar dat hoefde niet. Dus dit bedrag kreeg ik terug.”

Wat kost een premiescan?

No cure, no pay!

Levert de scan u niets op? Dan kost het u ook niets! En weet u in ieder geval dat u alles waar u recht op heeft ook daadwerkelijk benut.
Levert de premiescan u een mooie besparing op? Dan vragen wij een vergoeding ter waarde van 25% van de gevonden besparing.

Contact met een adviseur over de premiescan?

We staan u graag te woord!

We staan u graag te woord!