Subsidieregeling Praktijkleren

Subsidieregeling Praktijkleren

Vraag de subsidie voor praktijkleren vóór 15 september aan

Biedt u een praktijk- of leerplaats aan binnen uw bedrijf? Loop dan de subsidie voor praktijkleren niet mis. Vraag de Subsidieregeling praktijkleren voor het schooljaar 2022-2023 aan vóór 15 september 17:00 uur. Per deelnemer ontvangt u maximaal € 2.700 per schooljaar.

Wat is de Subsidieregeling praktijkleren?

Een praktijk- of leerwerkplaats bereidt deelnemers beter voor op de arbeidsmarkt. De Subsidieregeling praktijkleren vergoedt een deel van de kosten die u maakt voor de begeleiding van een leerling, student, deelnemer aan beroepsonderwijs, promovendus of technologisch ontwerper. Erkende leer- of opleidingsbedrijven komen in aanmerking voor de subsidie.

Voor wie vraagt u subsidie aan?

U kunt subsidie aanvragen voor praktijkbegeleiding van deelnemers aan verschillende onderwijsvormen: vmbo, voortgezet speciaal onderwijs, praktijkonderwijs, mbo, hbo en voor promovendi en technologische ontwerpers. Per onderwijsvorm verschillen de voorwaarden van de Subsidieregeling praktijkleren. Lees meer over de voorwaarden van de subsidieregeling in het artikel: een succesvolle subsidieaanvraag praktijkleren? Wij helpen u op weg.

Flynth staat voor u klaar

Flynth HR Services helpt u graag bij het aanvragen van de Subsidieregeling praktijkleren. We geven advies of nemen de subsidieaanvraag en de verantwoording van u over. Zo zorgen we samen voor een succesvolle subsidieaanvraag. Neem contact op met uw adviseur of een locatie van Flynth bij u in de buurt. Of stel uw vraag via onderstaand formulier.

 

Wilt u meer weten of heeft u een vraag?

Stel uw vraag over de subsidie praktijkleren in onderstaand formulier dan nemen wij contact met u op.Tijdvak van de subsidieaanvraag

Aanvragen vóór 15 september 2023 (17.00 uur).