My Flynth

Agenda Flynth
Themabijeenkomst Emmeloord

Kringlooplandbouw en verduurzaming in de akkerbouw - Emmeloord

Gepubliceerd: 24-01-2019, laatst gewijzigd: 11-02-2019

Exclusief voor onze akkerbouwrelaties organiseert Flynth in Emmeloord en in Zuidbroek (Gr.) twee themabijeenkomsten over Kringlooplandbouw en verduurzaming in de akkerbouw. Tijdens beide bijeenkomsten geven verschillende inleiders hun mening en visie op de nieuwe toekomstvisie van minister Carola van Schouten van LNV: “Landbouw, natuur en voedsel: waardevol en verbonden”. Deze visie beschrijft de omslag naar kringlooplandbouw en wat het van Nederland zal vragen om de toekomst van onze voedselvoorziening veilig te stellen. Maar we gaan ook in op de gevolgen van deze visie voor akkerbouwers. Welke kansen biedt deze visie en welke maatregelen kunnen akkerbouwers treffen? 

Tijdens de bijeenkomst in Zuidbroek willen we onze akkerbouwers graag informeren over het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer. Dit is een initiatief van LTO met als doel om te komen doel een bijdrage te leveren aan de wateropgaven in agrarische gebieden. Maar ook geven we een inkijkje in de mogelijkheden om subsidie aan te vragen.

Bent u zelf akkerbouwer en wilt u een van deze bijeenkomsten bijwonen? Aanmelden kan via dit formulier. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met Linda van Vondel via linda.vanvondel@flynth.nl

Deel dit bericht via:

Geschreven door:

Meer weten

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 23 67 777

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws