My Flynth

Agenda

Workshop

AVG verwerkingsregister: Roermond, Eindhoven en Venlo

AVG verwerkingsregister: Roermond, Eindhoven en Venlo

Datum: 18-03-2019
Tijdstip: 16:00 - 18:00 uur

Locatie: Flynth Roermond, Eindhoven en Venlo

Bezoek voor meer informatie deze pagina.
Aanmelden

Heeft uw onderneming nog geen verwerkingsregister?

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is eind vorig jaar gestart met een verkennend onderzoek om te achterhalen of organisaties de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) naleven. Middels een willekeurige steekproef onderzoekt de AP of dertig grote organisaties uit tien private sectoren een register van verwerkingsactiviteiten bijhouden.

Wat is een verwerkingsregister?
Een verwerkingsregister is een overzicht waarin uw onderneming de verwerkingen van persoonsgegevens binnen uw bedrijf in kaart brengt. Dit geldt bijvoorbeeld voor de persoonsgegevens (naam, e-mailadres etc.) van onder andere werknemers, sollicitanten, klanten, leveranciers, websitebezoekers en nieuwsbriefabonnees.

Is mijn onderneming verplicht een verwerkingsregister op te stellen en bij te houden?
Het opstellen en bijhouden van een verwerkingsregister is niet alleen vereist voor grote organisaties. Zodra uw onderneming persoonsgegevens verwerkt bent u verplicht een verwerkingsregister op te stellen en bij te houden. Dit is al als u werknemers in dienst heeft of gegevens van klanten of leden bewaart. Dit betekent feitelijk dat er maar weinig ondernemingen zullen zijn, die geen verwerkingsregister moeten opstellen en bijhouden.

Hoe vult u een verwerkingsregister in? Meld u aan voor onze workshop!
Heeft uw onderneming nog geen verwerkingsregister of vindt u het lastig deze in te vullen? Kom dan naar onze workshop. U ontvangt van ons een model verwerkingsregister, we geven u nadere uitleg over het invullen van het verwerkingsregister en helpen u ter plekke met het invullen van het verwerkingsregister. Ook zullen we kort stil staan bij de AVG en de eerste ervaringen met u delen. Na afloop van de workshop staan onze adviseurs voor u klaar om al uw vragen over de AVG te beantwoorden.

De workshops zullen zal plaatsvinden op onderstaande locaties en data:
 Flynth Roermond   Maandag 18 maart      Noordhoven 1
 Flynth Eindhoven   Donderdag 21 maart   Meerenakkerweg 1-21
 Flynth Venlo           Dinsdag 26 maart        Noorderpoort 11

Tijdstip: 16.00 - 17.30 uur met eventuele uitloop naar 18.00 uur.

De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen € 99,- exclusief BTW, waarbij u kosteloos een model verwerkingsregister ontvangt.

Deelnemen? Meld u aan via deze link.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld u zich snel aan. Mocht er geen plaats meer beschikbaar zijn op de datum waarvoor u zich aanmeldt, dan nemen wij contact met u op om andere opties te bekijken.

Meer weten?
Heeft u vragen naar aanleiding van het bovenstaande, neem dan contact op met:
Robert Vredeveldt via 088 236 82 22 of e-mail Robert.vredeveldt@flynth.nl of
Jilly el Moridi via 088 236 81 10 of e-mail Jilly.elmoridi@flynth.nl

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws