My Flynth

Vakgebieden

 

Bij Flynth helpen we ondernemers om het beste uit zichzelf en uit hun bedrijf te halen. Dat zit in ons bloed. Dat doen we door onze krachten zoveel mogelijk te bundelen. Elke Flynth-professional heeft eigen kennis en kwaliteiten. Maar we hebben één ding gemeen: we hebben allemaal de Flynth Factor.

Of je bij ons nu werkt als (assistent)accountant, fiscalist of bedrijfskundig adviseur: jouw expertise draagt dagelijks bij aan het verbeteren van de bedrijfsresultaten van onze klanten. Je kent de kwaliteiten van jouw collega’s en betrekt ze erbij wanneer dit nodig is om het beste advies aan ondernemers te kunnen geven.

Je vindt onze verschillende vakdisciplines hieronder. Klik op jouw vakgebied en lees meer over deze discipline bij Flynth.

 

 

Accountancy

Kies voor werk met veel eigen verantwoordelijkheid, waarbij je collega’s en leidinggevende altijd voor je klaar staan. Flynth staat voor een persoonlijke aanpak. Vanuit de kantoren in de regio bedienen we allerlei verschillende soorten klanten. Jij kent de omgeving en sector waarin je klanten zich begeven. Ook binnen de teams werken we hecht samen. Met jouw eigen initiatief geef je richting aan je carrière.

Arbeidszaken

Binnen ons vakgebied Arbeidszaken adviseren wij klanten bij alle vragen die vallen onder het thema 'Arbeid'. Van verzuimbeleid tot een vlekkeloze personeels- en salarisadministratie. Van advies over beloning tot een ontslagprocedure. Wij bieden ondernemers dagelijks ondersteuning bij alles wat komt kijken op het gebied van personeel. Binnen Arbeidszaken werken veel enthousiaste collega's met specialistische kennis. Werken bij Arbeidszaken betekent dat je werkt met uitdaging, verantwoordelijkheid en veel afwisseling.

Audit

Met je collega’s van Flynth Audit verzorg je wettelijke, statutaire en vrijwillige controles, mede gericht op het publiek belang. Naast het werk op kantoor ben je vaak bij de klant te vinden. Als registeraccountant, controleleider of assistent werk je in een team voor een groep regionale klanten aan het afgeven van controleverklaringen. Een vlekkeloze bedrijfsvoering voor de klant staat voorop. Onze professionals kenmerken zich o.a. door een kritische instelling en een rechte rug. Hiermee geven we een duidelijke invulling aan onze maatschappelijke betrokkenheid.

Belastingadvies

De Flynth-professionals hebben inmiddels een toonaangevende positie op belastinggebied. Draag jij hieraan bij? Door onze kennis in verschillende sectoren ken je - samen met collega-specialisten – alle ontwikkelingen. Jij adviseert klanten optimaal op fiscaal gebied, bijvoorbeeld bij oprichtings- en herstructureringsvraagstukken of rondom bedrijfsoverdracht en opvolging.

Bedrijfskundig advies

Vanuit brede vakkennis, adviesvaardigheden, onze branchecijfers en unieke bedrijfsvergelijkingen adviseer jij je klanten. Van ondernemer in de retail, landbouw, techniek tot in de ICT: jij voorziet hen van resultaatgerichte adviezen. Je bent allrounder én een specialist in je vakgebied, zoals bedrijfsopvolging, financiering of franchise. Met jouw expertise breng je ondernemers verder.

 

Juridisch advies

Het is belangrijk dat onze klanten hun zaken juridisch goed regelen. Daar ligt voor jou een kans. Je ondersteunt klanten rechtstreeks of adviseert collega’s als expert. Als jurist bij Flynth ben je de klant van dienst met actuele vak- en branchekennis. Je streeft ernaar om kwesties buiten de rechtszaal om op te lossen, zodat onze klanten sneller en voordeliger uit zijn.

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws