Inès de Blieck

Accountant

Ervaring

Na mijn opleiding Accountancy heb ik ruime ervaring opgedaan bij verschillende grote en kleinere accountantskantoren  en tevens enkele jaren bij een grote organisatie op de afdeling Planning & Control gewerkt. 

Binnen Flynth Breda (sinds 2015) ben ik werkzaam als tekenend accountant en stuur ik onze accountancytak aan. Tevens ben ik betrokken bij diverse controle-opdrachten. 

In 2017 heb ik de opleiding tot MKB kredietcoach met succes afgerond. Hiermee kan ik met voldoende kennis op het gebied van ondernemerschap, businessplannen en financieringstrajecten onze klanten tevens begeleiden in het verkrijgen en behouden van financieringen en het verbeteren van hun ondernemersprestaties.

Ik heb bewust gekozen voor een functie bij een MKB kantoor, omdat ik de interactie met klanten het meest boeiend vind. Natuurlijk zijn de cijfers belangrijk, echter hecht ik minstens zoveel waarde aan de mensen achter de cijfers. Door praktisch, open en eerlijk te zijn streef ik er steeds naar om actief mee te denken bij het maken van bedrijfseconomische, fiscale en juridische keuzes.