My Flynth

Opleiding tuinbouw


Bedrijfskunde voor de tuinbouw

Bedrijfskunde voor de tuinbouw

De tuinbouwsector staat voor grote uitdagingen: hoe kunnen we innoveren in productie, afzet of verwerking? Hoe vinden en binden we mogelijke samenwerkingspartners? Hoe past het bedrijf in een internationale context? Alleen het hebben van ‘groene vingers’ is niet langer voldoende: zonder managementvaardigheden geen succes. Gelukkig is er de opleiding Bedrijfskunde voor de tuinbouw, want daarin leer je alles om een toekomstbestendige organisatie te creëren. Je maakt de weg vrij voor nieuwe producten, processen en verdienmodellen.

Inhoud

De opleiding is op maat gemaakt voor de tuinbouwsector en helpt je om je kwaliteiten verder te ontwikkelen. Gedurende deze opleiding ga je aan de slag met je eigen ondernemingsplan. Hierdoor vergroot jij je inhoudelijke bagage en maak je direct een vertaling van de theorie naar de praktijk in je eigen bedrijf.

Voor wie en wanneer?

Ben je ondernemer of bedrijfsleider in de tuinbouwsector? Wil je investeren in jezelf en in je bedrijf?

Dan is dit de juiste opleiding voor jou. In totaal bestaat de opleiding uit 12 bijeenkomsten van 16.00 - 21.00 uur. Hiermee heeft de cursus een doorlooptijd van 6 maanden.

Modules:

  • Strategievorming
  • Strategische Marketing
  • Supply chain management
  • Financieel management
  • Human Resource management
  • International Business

Een tegemoetkoming in je investering is mogelijk voor werknemers. Lees de voorwaarden en mogelijkheden op www.collandarbeidsmarkt.nl of neem contact op met uw salarisadministrateur of adviseur arbeidszaken.

Meer informatie

Lees meer informatie over Bedrijfskunde voor de Tuinbouw in Noord- en Zuid-Holland en Zuid Nederland.  Deze opleiding is ontwikkeld door HAS Kennistransfer en Flynth adviseurs en accountants BV. 

Rico Fransen volgde de opleiding

“Onderbouwing bij mijn ondernemersgevoel en -ervaring”

In de glas- en tuinbouwsector gaan de ontwikkelingen snel. Alleen het hebben van ‘groene vingers’ is niet langer voldoende: zonder managementvaardigheden geen succes. Dit ervaarde orchideeënkweker Rico Fransen (39) zelf ook. Daarom volgde hij de opleiding Bedrijfskunde voor de Tuinbouw die Flynth en HAS Hogeschool samen verzorgen.

Lees meer

 

Meer weten

Een vestiging bij u in de buurt

Bel 31 (0)88 236 76 00 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws