Ondernemerspanel


Deel uw mening met ons!

Bij Flynth vinden wij het belangrijk om goed naar onze klanten te luisteren. Wij willen niet alleen weten wat u van onze dienstverlening vindt, maar zijn ook benieuwd hoe u als ondernemer naar bepaalde ontwikkelingen in de markt kijkt. Speciaal hiervoor is het Flynth ondernemerspanel in het leven geroepen

Flynth ondernemerspanel

Het ondernemerspanel van Flynth is een online panel waarin wij ondernemers zaken voorleggen die voor u van belang zijn en waar u anoniem uw mening over kan geven. Hier stemmen we vervolgens onze dienstverlening op af. We beginnen met (korte) vragenlijsten en peilingen. Op termijn bouwen we het panel uit tot een community van ondernemers die ideeën en inspiratie uitwisselen. Met elkaar en met Flynth. Samen kunnen wij bouwen aan diensten die u versterken in uw ondernemerschap. We zullen uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens omgaan en informeren u over de belangrijkste resultaten ofwel online, per e- mail of tijdens een bijeenkomst.

Peiling

Op deze website vindt u regelmatig een poll. Via deze poll stellen we een vraag aan ondernemers; de bezoeker antwoordt of hij/zij het eens of oneens is met de vraag of stelling. Deelnemers zien direct hoeveel stemmen er voor elk antwoord zijn, in procenten of aantallen.

Ondernemerspanel

Een aantal keer per jaar ontvangen panelleden per mail een uitnodiging om online een vragenlijst in te vullen. Hiermee kunt u anoniem uw mening over onze dienstverlening geven. Met de resultaten van uw input kunnen wij onze dienstverlening verder optimaliseren en nog beter inspelen op de behoefte van onze klanten en hun ondernemerschap. Wat is uw mening en wilt u deze met ons delen? Word dan lid van ons online ondernemerspanel.

Aanmelden voor het panel?

Wij houden u graag op de hoogte hoe collega-ondernemers denken over ontwikkelingen en trends. Meld u hier aan als lid van het ondernemerspanel. Wij sturen u dan (online) ondernemersvragen. Wij zijn benieuwd naar uw mening!

De kunst van het luisteren

Zonder klanten geen bedrijf. Dat weet u als geen ander. Dus natuurlijk weet u wat er leeft bij uw klanten. Uiteraard past u uw dienstverlening aan op de wensen van uw klant. En zonder twijfel staat de klant bij u centraal. Want zonder klanten geen bedrijf. Toch? 

 Meer leest u in "De kunst van het luisteren" en "Wat is uw verhaal"

Meer weten

Een vestiging bij u in de buurt

Bel 31 (0)88 236 77 77