Nieuws

Vanaf nu aanmelden Tuinbouw Ondernemersprijs 2020

Gepubliceerd: 16-07-2019, laatst gewijzigd: 17-07-2019

Kandidaten voor de Tuinbouw Ondernemersprijs kunnen zich weer aanmelden! De stichting Tuinbouw Ondernemersprijs beloont jaarlijks het meest onderscheidende bedrijf in de tuinbouwsector.

De organisatie is op zoek naar ondernemers die durf, daadkracht en duurzaamheid tonen. Ondernemers die zich daarmee daadwerkelijk onderscheiden van hun collega's. Bedrijven in de primaire keten, van veredeling, teelt tot afzet van bloemen, bloembollen, planten, groenten, fruit, bomen en paddenstoelen komen in aanmerking voor een nominatie. De schaalgrootte van het bedrijf is daarbij niet belangrijk. De organisatie zoekt bedrijven met een missie, die met open vizier gericht zijn op een duurzame toekomst.

Aanmelden kan tot 20 september 2019 via tuinbouwondernemersprijs/aanmelden 

Met het toekennen van de prestigieuze ondernemersprijs wil de stichting meerdere doelen bereiken, zoals:

  • de schijnwerpers richten op positieve ontwikkelingen binnen de tuinbouwsector;
  • ondernemers en hun bedrijven belonen voor hun uitmuntende prestaties;
  • ondernemers aansporen tot vernieuwing en duurzaam ondernemen.

De vakjury maakt geen onderscheid tussen kleine, grote, jonge of oudere ondernemers en bedrijven, wel in hun vermogen tot vernieuwing en duurzaam ondernemen. Winnaars en genomineerden treden toe tot het bijzondere gezelschap van topondernemers waar de hele tuinbouwsector trots op is. Niet alleen komen zij hierdoor in de schijnwerpers te staan, ze kunnen ook gebruik maken van ondersteuning bij internationale activiteiten of het versterken van hun eigen positie.

Maar de allergrootste verdienste is dat zij de warme waardering van vakgenoten ontvangen en deze overwinning met de eigen medewerkers, collega's en iedereen binnen het vak mogen vieren.

Meer hierover weten?

Ga voor meer informatie naar Tuinbouwondernemersprijs.

'De positieve sfeer rond de prijs heeft ons blij verrast. Winnen heeft ons bedrijf meer erkenning gegeven buiten de sector' Anthura, winnaar 2019.

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 23 67 777

Gerelateerde artikelen

Frank Hollaar

Frank.Hollaar@flynth.nl