Nieuws

Van der Torre & Verhoeff accountants sluit aan bij Flynth adviseurs en accountants

Van der Torre & Verhoeff accountants sluit aan bij Flynth adviseurs en accountants
Gepubliceerd: 19-05-2020, laatst gewijzigd: 19-05-2020

Van der Torre & Verhoeff Accountants in Rotterdam sluit aan bij Flynth adviseurs en accountants. Nederlands’ grootste advies en - accountantsorganisatie voor het MKB versterkt hiermee haar positie in de havenstad. 

“De aansluiting bij Flynth adviseurs en accountants is een hele mooie nieuwe uitdaging”, aldus Brigitte van der Torre en Wilma Verhoeff, eigenaressen van Torre & Verhoeff. “Er zijn meerdere redenen voor de aansluiting bij Flynth: “Wij zijn altijd al zeer betrokken bij onze klanten en met de slagkracht van Flynth kunnen we ons verder ontwikkelen en geïntegreerde specialistische diensten aanbieden die we nu niet in eigen huis hebben, zoals audit, subsidie en juridisch advies en corporate finance adviezen. Schaalvergroting is ook een mooi voorbeeld. Niet meer zelf het wiel hoeven uitvinden in ICT, CRM, compliance en dergelijke bespaart capaciteit die we liever aan de klant besteden. We zien er ontzettend naar uit om Flynth verder vorm te gaan geven in de Rotterdamse markt. Daarnaast is ook gewoon de ‘klik’ belangrijk. De bedrijfsculturen passen bij elkaar: nuchter, persoonlijk, praktisch, betrokken.” 

Marcel Blöte, lid van Raad van Bestuur van Flynth is blij met de aansluiting van Van der Torre & Verhoeff accountants: “De dames hebben de juiste instelling en kwaliteiten om onze Rotterdamse vestiging lokaal goed op de kaart te gaan zetten. Voor Flynth biedt de overname groeikansen in deze strategisch belangrijke regio en verdere mogelijkheden om conform onze visie, ‘pal naast’ de ondernemer te staan. Ik kijk uit naar onze samenwerking”.  

Voor Torre & Verhoeff is de aansluiting bij Flynth een logische stap: “We hebben een aantal gesprekken gevoerd en dat voelde meteen goed. We zitten op één lijn voor wat betreft klantbenadering en zeker ook kwaliteit. Dat staat beiden hoog in het vaandel. De uitbreiding met een breed pallet aan diensten zien wij als een enorme uitdaging en tevens een kans om onze klanten nog beter te bedienen. Zeker ook in onze branche, waar de regelgeving steeds stringenter wordt, is het erg prettig om op een dergelijke organisatie te kunnen gaan steunen. Het nieuwe kantoor van Flynth aan de Boompjes is echt in het hart van de stad, daar zien wij graag onze toekomst,.”  

Wilt u vrijblijvend contact opnemen met Flynth Rotterdam dan kunt u bellen naar 088 236 8888 of stuur een e-mail naar Rotterdam@flynth.nl  

Deel dit bericht via:

Geschreven door:

Bel: 088 23 67 777
Ilse Harmelink Directeur Marketing, Communicatie & Business Dev. bij Flynth Ilse Harmelink