My Flynth
Nieuws

Twee nieuwe commissarissen bij Flynth

Gepubliceerd: 06-02-2018, laatst gewijzigd: 14-02-2018

Mevrouw drs. Chris Doomernik MMO en mevrouw Madelein Smit zijn toegetreden tot de raad van commissarissen van Flynth adviseurs en accountants. Zij volgen mevrouw Marianne Koebrugge-Mulder en mevrouw mr. Hannie Stuurman op.

Mevrouw Doomernik (1965) is bedrijfskundige en als directeur van de stichting Health Valley Netherlands betrokken bij uiteenlopende innovatieprojecten op het gebied van Life Sciences  & Health. Zij heeft eerder directiefuncties bekleed bij onder andere Thebe Kraamzorg, het Catharina Ziekenhuis en Stork.

 

 

 

Mevrouw Madelein Smit (1974) werkte bij internationale accountantskantoren voordat zij de overstap maakte naar de ICT-sector. Na managementfuncties bij onder andere Infosys BPO en CEVA Logistics trad zij in 2014 aan als Chief Information Officer bij de Intertrust Group.

 

 

 

“Met de benoemingen benadrukt Flynth in haar toezicht zowel de uitdagingen in accountancy en advisering als de fundamenten van onze organisatie”, aldus RvC-voorzitter Jan van Teeffelen. “ICT is zowel vanuit business als risicomanagement van toenemend belang. Vanuit de maatschappelijke functie en doelstellingen wil Flynth daarnaast heel nadrukkelijk bijdragen aan innovaties en ontwikkelingen die bijdragen aan de samenleving als geheel”.

De raad van commissarissen van Flynth telt drie vrouwelijke en drie mannelijke leden. Zij worden bijgestaan door het College Toezicht Accountantsdienstverlening en Publiek Belang, dat bestaat uit drie leden. Zij richten zij op de naleving van wet en –regelgeving, de onafhankelijkheid en deskundigheid.

Over Flynth adviseurs en accountants
Flynth stimuleert ondernemers om het maximale te halen uit hun ondernemerschap. We voorzien hen vroegtijdig van de juiste cijfers en geven daar het beste advies bij. Met 1400 medewerkers en zo’n 60 vestigingen zijn we Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth is ontstaan vanuit een coöperatie en brengt dit gedachtegoed nog steeds in de praktijk. Dankzij vergaande branchekennis verrassen we klanten met vergelijkende cijfers, nieuwe inzichten en toepasbare adviezen voor de hele bedrijfsvoering. We zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen.

Voor meer informatie
Neem contact op met Romanie van der Vlist, Telefoon 06 221 901 27, Mail romanie.vandervlist@flynth.nl

 

Deel dit bericht via:

Geschreven door:

Meer weten

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 23 67 777

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Bas Hidding

bas.hidding@flynth.nl