My Flynth
Blog

Trots op ons nieuwe interne opleidingsprogramma

Gepubliceerd: 27-12-2016, laatst gewijzigd: 22-11-2017

Wil jij je graag continu blijven verbeteren in je werk, zowel persoonlijk als professioneel? Dan kunnen wij elkaar de hand schudden. Als projectleider van dit programma ben ik dan ook trots op Leren@Flynth, ons gloednieuwe opleidingsprogramma voor alle collega’s van Flynth!

We hebben Leren@Flynth onlangs geïntroduceerd en zijn allereerst gestart met de opleidingsprogramma’s voor de functies binnen de ‘standaarddienstverlening’ en ‘adviesdienstverlening’. Elk opleidingsprogramma is onderverdeeld in verschillende leerlijnen:

  • Werken aan persoonlijke effectiviteit
  • Werken aan samenwerken
  • Werken aan projecten en adviestrajecten
  • Werken aan commerciële vaardigheden
  • Werken aan leiderschap

Binnen deze leerlijnen kiezen collega’s uit verschillende trainingen, die we bij Flynth ook wel ‘thema’s’ noemen. Collega’s kunnen deze thema’s op het werk of thuis volgen.

Thema’s: klassikaal en online

Collega’s vinden in Leren@Flynth een perfecte mix van offline en online thema’s. Naast thema’s die klassikaal plaatsvinden, bieden we ook online thema’s aan in de vorm van filmpjes, artikelen, websites, boekentips en opdrachten. Zo kiest iedereen de leerstijl die het beste bij hem of haar past.

Soft skills

Alle thema’s sluiten aan op onze kernwaarden (Echt, Samen, Gedreven en Kwaliteit) én de doelstellingen. Leren@Flynth richt zich daarbij vooral op soft skills, want als adviseurs en accountants werken we bij Flynth elke dag met mensen. Daarom zijn goede soft skills natuurlijk ontzettend belangrijk.

Actueel aanbod

Op dit moment zijn we al gestart met thema’s in communicatieve vaardigheden. Het volgende thema is adviesvaardigheden. Zo vullen we Leren@Flynth continu aan met nieuwe thema’s voor commerciële slagvaardigheid en verbetering van performance. Zo krijgen alle collega’s de kans om zich continu verder te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel.

24/7

Het allermooiste vind ik dat we naast groepstrainingen ook gebruik maken van moderne leermethodes die 24/7 beschikbaar zijn voor ons. Waardoor werken en leren optimaal met elkaar verbonden kan worden en Leren@Flynth een bron van kennis is die iedereen altijd kan raadplegen.

Deel dit bericht via:

Geschreven door:

Meer weten

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 23 67 777

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Dennis Pel

Dennis.Pel@flynth.nl