My Flynth
Nieuws

POP3 Gelderland: subsidie voor innovaties in wateropgaven

Gepubliceerd: 21-11-2017, laatst gewijzigd: 21-11-2017

Er is een paragraaf opengesteld binnen de POP3 Gelderland. Het gaat om paragraaf 2.7: samenwerken voor innovaties. U kunt nog t/m 24 november een aanvraag indienen voor het onderwerp 'Samenwerking voor innovatie Deltaplan Agrarisch Waterbeheer'. Wees er dus snel bij.

U kunt subsidie ontvangen voor het organiseren van samenwerking, waaruit innovaties voortkomen die gericht zijn op het bereiken van wateropgaven en doelen die de waterschappen nastreven.

Voorbeeld

Zo kunt u bijvoorbeeld subsidie ontvangen voor het organiseren van een samenwerking tussen boeren en het waterschap. Waarbij de samenwerking is gericht op het tegengaan van verdroging door plaatsing en beheer van boerenstuwen.

Hoogte subsidie

De subsidie varieert van 25 tot 100 procent van de subsidiabele kosten. Dit hangt af van de soort kosten die u maakt. Er geldt in elk geval een minimum van 30.000 euro aan subsidiabele kosten.

Tendersysteem

De subsidieverlening verloopt via een tendersysteem. Hierbij worden de aanvragen gerangschikt op basis van de selectiecriteria.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met uw adviseur. Flynth is bereikbaar via e-mail subsidiedesk@flynth.nl of telefoonnummer 088 236 77 77.

Deel dit bericht via:

Geschreven door:

Meer weten

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 236 77 77

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Geert Witjes

geert.witjes@flynth.nl