Nieuws

Nieuwe website voor werving Bakkerij overnamekandidaten

Gepubliceerd: 18-07-2019, laatst gewijzigd: 22-06-2022

De Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij heeft de website ikwileenbakkerij.nl gelanceerd. Samen met de Facebook pagina is dit onderdeel van de wervingscampagne voor nieuwe bakkerij-ondernemers.

Campagne moet zorgen voor nieuwe ondernemers in de bakkerij

Het aantal ondernemers dat zijn bakkerij van de hand wil doen neemt de komende jaren naar verwachting toe. Daarom start de sector met een wervingscampagne om per jaar 50 overnames in de ambachtelijke bakkerij tot stand te brengen. Om dit te realiseren hebben 12 branchepartijen de Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij opgericht. Deze Stichting richt zich op de groep (mogelijke) opvolgers voor bakkerijbedrijven.

Via de website ikwileenbakkerij.nl biedt Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij ondersteuning aan potentiële overnamekandidaten. Zij vinden hier allerlei informatie om een bedrijf te starten en enthousiaste verhalen van ondernemers. Ook zijn er handige links te vinden, die je als koper wegwijs maken in de wereld van de ambachtelijke bakkerij en het ondernemerschap, en is er een overzicht van te koop staande bedrijven in de branche.

Advies nodig?

Zoekt u een geschikte opvolger voor uw bakkerij? Of wilt u juist investeren of uitbreiden? Flynth adviseert u graag op elk vlak van uw bedrijfsvoering. Zodat u het maximale uit uw onderneming haalt. Kijk voor meer informatie op: "Goed kiezen is beter ondernemen".

Deel dit bericht via:

Geschreven door:

Bel: 088 23 67 777
Marjoleine Mekking - Goethart Bedrijfsadviseur bij Flynth Marjoleine Mekking - Goethart