My Flynth
nieuws

Nieuwe voucherregeling voor ondernemers in Friesland

Gepubliceerd: 27-03-2018, laatst gewijzigd: 27-03-2018

Als ondernemer in Friesland komt u wellicht in aanmerking voor de ‘Voucherregeling MKB’. Het doel: innovatie, bedrijfsontwikkeling en strategische hr stimuleren, waarbij de effecten van het te subsidiëren project direct neerslaan in provincie Friesland.

U komt als mkb-onderneming in aanmerking als u op het moment van aanvragen een vestiging heeft in Friesland én daar ondernemingsactiviteiten uitvoert.

Waarvoor subsidie?
U ontvangt subsidie voor activiteiten gericht op:

  1. bedrijfsontwikkeling: het opstellen van een financieringsplan, procesoptimalisatieplan of bedrijfsplan.
  2. innovatie-advies: het inwinnen van advies voor nieuwe kennis over nieuwe producten, productieprocessen of diensten, of de vernieuwing daarvan.
  3. het opstellen van een strategisch hr-beleidsplan en implementatie hiervan.
  4. deskundigheidsbevordering bij medewerkers met hr-taken en/of medewerkers die hr-taken gaan uitvoeren, (geen professionele hr-functionarissen).

U ontvangt 50% van de subsidiabele kosten met minimaal 500 en maximaal 2500 euro. Het subsidieplafond is 900.000 euro, waarvan 600.000 euro voor innovatie en bedrijfsontwikkeling en 300.000 euro voor strategische hr.

Aanvraag indienen
U kunt nog een aanvraag indienen tot en met 31 december 2018 bij het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN).

Meer informatie
Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met uw adviseur. Flynth is bereikbaar via e-mail subsidiedesk@flynth.nl of telefoonnummer 088 236 77 77.

Deel dit bericht via:

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Bel:

Gerelateerde artikelen

Geert Witjes

geert.witjes@flynth.nl