My Flynth
Nieuws

Nieuwe 2017-whitepaper ‘Asbest saneren; dilemma of kans?’

Gepubliceerd: 10-01-2017, laatst gewijzigd: 10-01-2017

Heeft u asbest op het dak van uw stal of opslagruimte? In de whitepaper ‘Asbest saneren: dilemma of kans’ hebben we alle informatie die u moet weten over asbest in kaart gebracht. De aangepaste regelingen per 1 januari 2017 met de nieuwste fiscale regelingen en subsidies zijn hierin terug te vinden. We lichten in de whitepaper daarnaast de bestaande subsidieregelingen toe. In het stappenplan leest u aan de hand van zes stappen welke zaken u in gang zet om het saneringsproces op te starten. Ook hebben we vier rekenvoorbeelden voor u uitgewerkt. Hiermee laten we u zien dat het mogelijk is om fiscaal voordeel te behalen door verschillende regelingen slim te combineren.

Elke ondernemer wil graag een asbestvrij en asbestveilig erf. Zoals u vast al weet zijn vanaf 2024 asbestdaken verboden in Nederland. Wilt u nog 8 jaar wachten om het asbest weg te laten halen? Of wilt u nu profiteren van subsidieregelingen en fiscaal voordeel? Daarom bieden we u deze whitepaper aan zodat u zich kunt verdiepen in het onderwerp en alles wat er bij asbest komt kijken.

Wilt u verder praten over asbestsanering? De subsidie adviseurs van Flynth adviseurs en accountants plannen graag een adviesgesprek met u in over asbestsanering. U kunt dit gespek aanvragen door het online formulier in te vullen. Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Flynth is bereikbaar via e-mail subsidiedesk@flynth.nl of telefoonnummer 088 – 236 77 77.

Deel dit bericht via:

Geschreven door:

Meer weten

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 23 67 777

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Johannes Zijlstra

Johannes.Zijlstra@flynth.nl