My Flynth
Nieuws

MKB-ers in startblokken voor Voucherregeling ondernemerschap Flevoland

Gepubliceerd: 09-07-2018, laatst gewijzigd: 09-07-2018

De nieuwe Voucherregeling Flevoland 2017-2020 is opengesteld voor het indienen van aanvragen. Belangrijkste doelstelling van deze regeling is het ondersteunen en versterken van ondernemerschap bij MKB-ers om meer werk en/of omzet te generen. Ondernemers staan in de startblokken om nieuwe deuren te openen op het gebied van innovatie, business development, maar ook persoonlijke ontwikkeling. In totaal is er voor de regeling een budget van 2,2 miljoen euro beschikbaar tot 2020.

Voucherregeling voor ondernemers met ambitie

De Voucherregeling wil het ondernemerschap stimuleren van MKB-bedrijven met potentie en ambitie om te groeien in Flevoland. Door een financiële tegemoetkoming te bieden bij het inschakelen van externe deskundigheid, voor bijv. het vertalen van de groeiambitie in een heldere strategie, moet er meer werk en/of omzet worden gegenereerd. Voor ondernemers biedt dit nieuwe kansen op het gebied van groei, innovatie en ontwikkeling.

Drie typen vouchers

Er zijn drie typen vouchers beschikbaar.

  • De Voucher kennis & expertise dekt de inhuur van kennis, kunde en/of faciliteiten gericht op haalbaarheid, business development, investment readiness of versnelling van (nieuwe) bedrijfsactiviteiten.
  • De Voucher persoonlijke ontwikkeling dekt een financiële tegemoetkoming bij het inschakelen van kennis op het gebied van coaching en scholing gericht op de persoonlijke ontwikkeling van de ondernemer.
  • De derde Voucher is de bedrijfsscholingsscan. Deze scan richt zich op het behoud van arbeidsvitaliteit van medewerkers in relatie tot de ambities van de onderneming.

Subsidiebedragen

De subsidie bedraagt maximaal 50% van de subsidiabele kosten met een maximum van 15.000 euro voor de voucher kennis & expertise. De vouchers persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsscholingsscan kennen een maximum van 5.000 euro per voucher. Een ondernemer mag een aanvraag doen voor alle typen vouchers en mag vouchers ook meerdere malen aanvragen, mits het maximum per voucher niet wordt overschreden. Het totale budget voor de regeling tot 2020 bedraagt 2,2 miljoen euro.

Uitgelezen moment

Met de vakantieperiode voor de boeg is het nu een uitgelezen moment voor reflectie. Wat zijn mijn toekomstplannen? Welke veranderingen wil ik doorvoeren op het gebied van mijn business model of juist op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of ontwikkeling van medewerkers? De nieuwe voucherregeling biedt u kansen. Flynth heeft de juiste kennis en ervaring in huis om uw aanvraag te begeleiden.

Meer weten?

Wij zetten onze ervaring ook graag voor u in. Wilt u meer informatie over de subsidieregeling of het aanvragen van de vouchers? Neem dan contact met op ons via e-mail frits.hogendorf@flynth.nl of via 088 236 7181 of ramonvandertol@flynth.nl of via 088 236 8300.

Deel dit bericht via:

Geschreven door:

Meer weten

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 236 8300

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Frits Hogendorf

frits.hogendorf@flynth.nl