Maddy Scheepers nieuwe Directeur Advies bij Flynth

 
Maddy Scheepers nieuwe Directeur Advies bij Flynth
Gepubliceerd: 01-12-2021, laatst gewijzigd: 24-01-2024

“Integraal advies vergroot meerwaarde voor de mkb-ondernemer”

Maddy Scheepers is per 1 december aan de slag gegaan als Directeur Advies bij Flynth adviseurs en accountants. Zij gaat de verschillende adviesgroepen uitbouwen om nog dichter bij de klant te staan en pro-actief in te spelen op complexe vragen. “Mijn passie ligt bij het adviesbedrijf. Daarmee kan Flynth echt het verschil maken voor mkb-ondernemers.”

Flynth staat ondernemers en ondernemingen in alle levensfasen met raad en daad terzijde. Naast de accountancy dienstverlening spelen audit en advies een steeds belangrijker rol in de visie en strategie. Het aanbod aan adviesdiensten is breed en begin 2021 werd daar met de overname van Bosch & van Rijn nog duurzame energie aan toegevoegd. Scheepers: “Dat spreekt mij enorm aan. Door klanten ook op dit punt te adviseren, lever je een wezenlijke bijdrage aan maatschappelijke vraagstukken.”

Klantgericht advies: integreren en digitaliseren

Een belangrijke ambitie voor Maddy Scheepers is de Flynth-experts optimaal te laten samenwerken en het advies nog beter te laten aansluiten op de behoefte van de klant. “Integraal advies vergroot de meerwaarde voor de ondernemer. Als een bedrijf bijvoorbeeld wil investeren in duurzaamheid, is het slim om ook een financiële analyse te doen en te kijken welke subsidies daarbij passen. Zodat de ondernemer zowel zijn financiële als zijn duurzame doelen haalt. Bovendien werken we aan verdere digitalisering. Dat geeft de klant zelf meer inzicht om te sturen, maar helpt ons ook om ontwikkelingen bij de klant eerder te signaleren en daar pro-actief op te adviseren. Dat past bij de rol van Flynth als thoughtleader in verschillende sectoren.” 

Het verschil maken voor mkb-ondernemers 

Advies voor het mkb is de rode draad in Maddy Scheepers’ carrière. Ze groeide in 23 jaar uit van een belastingadviseur met eigen klanten tot vestigingsmanager in Maastricht en uiteindelijk tot directeur van advieskantoren. Zo leerde ze het adviesbedrijf over de volle breedte kennen en stuurde ze steeds meer experts aan om tot optimale samenwerking te komen. Ook in die managementrol wil ze dicht bij de klant blijven. Juist daarom voelt ze zich aangetrokken tot de open cultuur bij Flynth en de duidelijke focus op het mkb. “Met advies sta je op beslissende momenten pal naast de mkb-ondernemer en kun je echt het verschil maken.”

-----

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Ilse Harmelink, Directeur Marketing, Communicatie & Business Development, via (088) 236 88 66 of via pers@flynth.nl.
Foto: Pim van der Maden


Over Flynth 
Flynth stimuleert ondernemers om het maximale te halen uit hun ondernemerschap. We voorzien hen vroegtijdig van de juiste cijfers en geven daar het beste advies bij, gericht op de toekomst. Flynth opereert nationaal en is Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Onze diepgaande branchekennis leidt tot vernieuwende inzichten en praktisch perspectief. Flynth is er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen.

Meer over Flynth adviseurs en accountants
 

Hebt u een vraag over dit artikel?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier en dan nemen wij contact met u op.
 

Persbericht

Geschreven door: