Nieuws

Laatste kans SDE+ subsidie

Gepubliceerd: 10-02-2020, laatst gewijzigd: 13-02-2020

Eind vorig jaar kondigde minister Wiebes het al aan: een extra openstellingsronde SDE+. Vanaf 17 maart gaat deze ronde open. U kunt dan voor de laatste keer een SDE+ subsidie aanvragen.

In tegenstelling tot voorgaande openstellingen is deze keer het beschikbare budget veel geringer, namelijk 2 miljard euro. De verwachting is dan ook dat het budget snel wordt overtekend. Gaat u investeren in één van de hernieuwbare energiebronnen – zon, wind, water, biomassa of geothermie – en wilt u uw kans op subsidie vergroten, schrijf dan lager dan het maximale bedrag in.

Wilt u weten wat een lagere inschrijving betekent voor het rendement op uw investering? Hiervoor kunt u terecht bij onze subsidieadviseurs voor een Advies op Maat.

Wat is er na SDE+

Het is dus de laatste keer dat u een SDE+ subsidie kunt aanvragen, maar er komt een vervolg, namelijk: Stimuleringsregeling Duurzame Energietransitie (SDE++). Deze nieuwe regeling zal zowel duurzame energie als CO2-reducerende technieken gaan stimuleren.

Wilt u een SDE+ aanvraag indienen? Onze subsidieadviseurs helpen u graag. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Meer informatie over de SDE vindt u op onze SDE pagina.

 

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 23 67 777

Gerelateerde artikelen

Marianne van der Spek - van Hof

Marianne.vanderSpek@flynth.nl