Dag van de Echtscheiding

Juridisch advies opent deuren tijdens Dag van de Scheiding.

Gepubliceerd: 12-09-2019, laatst gewijzigd: 12-09-2019

De Dag van de Scheiding – 13 september -  is in het leven geroepen om mensen er op attent te maken dat deskundige begeleiding bij een scheiding van essentieel belang is. Ook dit jaar doen onze juristen en mediators mee! Voor al uw vragen op het gebied van mediation, scheiding, alimentatie en omgang, het ouderschapsplan, huwelijkse voorwaarden en pensioenafwikkeling bij scheiding kunt u bij ons terecht. Een afspraak maken is hiervoor niet nodig. Neem direct contact op met één van onze adviseurs.

Scheiding hoe dan?

Het is van essentieel belang dat het proces rondom echtscheidingen goed geregeld is zodat (ex-) partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan, vooral als er ook kinderen bij betrokken zijn – zo voorkomt u een (vecht)scheiding. Belangrijk is dat u direct inzicht krijgt in de keuzes en gevolgen van een scheiding in uw situatie.

Waarom Flynth Juridisch Advies?

Onze juristen en mediators zijn met name gespecialiseerd zijn in het begeleiden van echtscheidingen waarbij een eigen bedrijf betrokken is.

Als uw accountant hebben wij een goed zicht op uw financiële en persoonlijke situatie, zodat wij een goede partner zijn bij het vinden van een passende oplossing. Ook kennen wij uw bedrijf en de branche waarin u werkzaam bent

De waarde van een bedrijf moet soms verdeeld worden. Of en wanneer dat het geval is, hangt onder meer af van de rechtsvorm van het bedrijf. Ook de wijze waarop u getrouwd of samenwonend bent, speelt daarin een rol.

Eén van de struikelblokken bij een echtscheiding is dat gemaakte afspraken onduidelijk blijken te zijn. Dit kunt u voorkomen door het opstellen van heldere huwelijkse voorwaarden en het naleven van de gemaakte afspraken. Ook hierbij kan Flynth u begeleiden.

Vrijblijvend advies

Omdat er veel vragen op u kunnen afkomen wanneer u voor een ingrijpende beslissing staat, zijn wij op alle werkdagen bereikbaar voor overleg.

Op vrijdag 13 september a.s. kunt u in ieder geval telefonisch contact opnemen voor een vrijblijvend advies van één van onze juristen/mediators die gespecialiseerd zijn op dit gebied.

Waarmee kan Flynth helpen?

  • Opstellen van huwelijkse voorwaarden (voor of tijdens huwelijk)
  • Naleven/administreren van huwelijkse voorwaarden
  • Mediation
  • Het opstellen van een echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan
  • Advies op het gebied van alimentatie
  • Het inzichtelijk maken van de gevolgen van echtscheiding voor uw bedrijf

Onze Juridische adviseurs staan voor uw klaar!

Miranda Smithuysen: e-mail Miranda.Smithuysen@flynth.nl | 088 236 80 73
Jacqueline Hermsen: e-mail Jacqueline.hermsen@flynth.nl | 088 236 71 78
Raymond Hummelink: e-mail Raymond.Hummelink@flynth.nl | 088 236 80 81
Michel Janssen: e-mail Michel.Janssen@flynth.nl | 088 236 80 79
Suzanne Suurd-Nieuwendijk: e-mail Suzanne.suurd@flynth.nl | 088 236 86 33
Judith Guichelaar: e-mail Judith.Guichelaar@flynth.nl | 088 236 72 36

 

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 23 67 777

Gerelateerde artikelen

Miranda Smithuysen

Miranda.Smithuysen@flynth.nl