My Flynth
Nieuws

Het Kennisplein wint prijs voor mooiste stand op Mechanisatietentoonstelling

Gepubliceerd: 11-01-2018, laatst gewijzigd: 12-01-2018

Tijdens de Mechanisatietentoonstelling in Vijfhuizen heeft Het Kennisplein de 1e prijs gewonnen voor de mooiste stand. Op deze stand bundelde Flynth met verschillende kennispartijen uit de sector de krachten.

Zo konden bezoekers zich laten bijpraten over het schuimen van bollen, het ziekzoeken via drones, het groene onderwijs, ontwikkellocaties voor bedrijven, projecten uit het Rabobank Innovatiefonds en het opsporen van ziekten in bollen via camera’s. Studenten van de opleiding Bloem, Groen & Styling van het Wellantcollege Rijnsburg hadden voor de bijzondere bloemversiering in de stand gezorgd.

De deelnemende partijen waren Flower Science, Flynth adviseurs en accountants, Greenport Duin- en Bollenstreek, Greenport Ontwikkelingsmaatschappij (GOM), Groen onderwijscentrum, Wellantcollege, KAVB, Rabobank Bollenstreek, Greenity en Wageningen University & Research.

Over de Mechanisatietentoonstelling
De mechanisatietentoonstelling is dé beurs voor de bloemen-, bollen- en vaste planten sector op Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Op een oppervlakte van 10.000 vierkante meter brengen de standhouders op deze beurs een scala aan producten voor het voetlicht. 

Deel dit bericht via:

Geschreven door:

Meer weten

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 23 67 777

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Hans Tesselaar

Hans.Tesselaar@flynth.nl