My Flynth
nieuws

Gemeente Westland: subsidie voor de sloop van uw woning

Gepubliceerd: 20-04-2018, laatst gewijzigd: 20-04-2018

Woont u in de gemeente Westland? Sinds 1 februari kunt u als woningeigenaar in het glastuinbouwgebied een subsidieaanvraag van maximaal 100.000 euro doen voor de sloop van uw woning. Het doel: bijdrage leveren aan de modernisering van de  glastuinbouw.

De provincie Zuid-Holland en de gemeente Westland trekken samen ongeveer zeven miljoen euro uit voor de herstructurering en modernisering van de Westlandse glastuinbouw.

Waarvoor subsidie?
Particuliere woningeigenaren kunnen subsidie aanvragen voor het slopen van hun woning als deze in de weg ligt voor de modernisering van de glastuinbouw.

Aanvraag indienen
U kunt in principe een aanvraag indienen tot en met 1 september, zolang er nog budget is. Is het budget op, dan stopt ook de regeling.

Kans: woning herbouwen
Woningeigenaren die meewerken aan deze regeling blijven het recht houden om de gesloopte woning op een andere plek in Westland te herbouwen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met uw adviseur. Flynth is bereikbaar via e-mail subsidiedesk@flynth.nl of telefoonnummer 088 236 77 77.

Deel dit bericht via:

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Bel:

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Geert Witjes

geert.witjes@flynth.nl