My Flynth
Nieuws

Gecombineerde Opgave: Ontvang waar u recht op heeft

Gepubliceerd: 26-03-2019, laatst gewijzigd: 26-03-2019

Heeft u van RVO een uitnodiging ontvangen om de Gecombineerde 2019 in te vullen? Met de Gecombineerde opgave geeft u gegevens door aan RVO voor de Landbouwtelling en het is van belang voor de verzilvering van uw betalingsrechten, agrarische subsidies en de oppervlakte grond in relatie tot de meststoffenwet.

Kom tijdig in actie

In 2019 is de opgave open van 1 maart tot en met 15 mei. Kom tijdig in actie want er komt best wat kijken bij het invullen van de gecombineerde opgave. Ieder jaar blijkt weer dat een kleine fout grote (financiële) gevolgen kan hebben. Voorkom fouten en laat uw opgave door Flynth verzorgen. U kunt uw zelf ingevulde opgave ook door ons laten nakijken, zodat u zeker weet dat er niets over het hoofd is gezien.

Hulp of advies nodig?

We geven u al graag een aantal tips voor het correct invullen van uw gecombineerde opgave. Wilt u advies of hulp van Flynth Maak dan tijdig een afspraak via uw contactpersoon of met één van onze bedrijfsadviseurs op onze vestigingen. Of neem gerust contact op met Hans Scholte via telefoonnummer 088 236 83 96. Hij brengt u dan in contact met een specialist bij u in de buurt.

Deel dit bericht via:

Geschreven door:

Hans Scholte

Hans.Scholte@flynth.nl