Flynth in het nieuws

Flynth strijkt neer in Stadshart Amstelveen

Gepubliceerd: 27-02-2019, laatst gewijzigd: 29-03-2019

Flynth heeft begin 2019 een nieuwe locatie geopend in Amstelveen. Debbie Borst - Van Weerdenburg vertelt over wat deze moderne vestiging betekent voor de relatie met de klant én medewerkers.

‘We willen onze medewerkers een fijne werkplek bieden, waarin ze alle mogelijkheden krijgen om het maximale uit zichzelf te halen’, vertelt Debbie Borst – Van Weerdenburg, vestigingsdirecteur voor de locaties Aalsmeer, Haarlem en Amstelveen. ‘Daarnaast willen we ook graag zichtbaar zijn voor onze klanten. Vanaf deze locatie kunnen we onze groeiende klantenportefeuille in Amstelveen en Amsterdam ook optimaal bedienen. Bovendien spelen we met de keuze voor deze plek in op de huidige krapte op de arbeidsmarkt. We groeien heel hard en willen daarvoor de beste collega’s aan kunnen trekken. Onze nieuwe vestiging is goed bereikbaar is met de auto én het openbaar vervoer. Met de tram voor de deur en de grote, nieuwe ruimte is dit echt een gouden plekje.’

De juiste expertise

Centraal punt in het moderne kantoor is het werkcafé waar de medewerkers met elkaar de lunch gebruiken. Het is ook de plek waar klanten die te vroeg zijn een fjjne plek vinden om nog even hun laptop in te pluggen. Er zijn open werkplekken en overlegruimtes, bureaus waar je staand en zittend werken af kunt wisselen. Maar er zijn ook genoeg plekken waar je als medewerker geconcentreerd kunt werken, alleen of met zijn tweeën. ‘En als je door elkaar heen zit, kan er snel geschakeld worden om de juiste expertise in te zetten.’

Pal naast U

Flynth is ontstaan vanuit een coöperatie en brengt dit gedachte goed nog steeds in praktijk. De adviseurs en accountants willen er vooral zijn voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen. ‘Pal naast U’ is dan ook de vertrouwde slogan van het bedrijf. De dienstverlening is gericht op een breed pallet aan branches. Klanten worden tijdig voorzien van relevante cijfers en advies op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving.

‘We staan dicht bij de ondernemer’, benadrukt Debbie. ‘In de praktijk betekent dit, dat je als ondernemer je accountant of adviseur regelmatig ziet. En dat hij of zij écht weet wat er bij jou in je bedrijf en in de branche speelt. De adviseurs van Flynth Amstelveen kennen deze dynamische regio en zullen hun klanten altijd tijdig voorzien van informatie om maximaal voordeel te behalen. Zowel zakelijk als privé. Door onze structuur hebben we veel kennis en diensten in huis. Achter de schermen kunnen we altijd de juiste persoon voor een vraag invliegen. Onze adviseurs komen graag langs om kennis te maken met de ondernemer en onderneming.

Download van het artikel uit Amstelveenz.

 

 

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt

Theme picker

Debbie Borst - van Weerdenburg

debbie.borst@flynth.nl