Werken bij Flynth

Flynth is een betrokken partner voor klanten én medewerkers

Flynth is een betrokken partner voor klanten én medewerkers
Gepubliceerd: 21-10-2020, laatst gewijzigd: 23-11-2020

Ruim een jaar werk ik nu bij Flynth Emmen, als assistent accountant. Ondertussen studeer ik notarieel recht en als ik thuiskom werk ik verder op de boerderij. Samen met mijn vriend en ouders heb ik namelijk een melkveebedrijf. Best druk, maar ik vind het fantastisch.  

Veel vrije tijd is er niet, maar het scheelt veel dat mijn vriend en ik een gezamenlijke passie hebben voor ons melkveebedrijf. Alle tijd die wij samen doorbrengen in de stallen, tussen de koeien en op het land is voor ons quality time. En die praktijkervaring komt heel goed van pas in mijn werk bij Flynth; ik heb direct een band met de klant. 

Agrarische ondernemers 

Hiervoor studeerde ik agrarische bedrijfskunde en voor mijn afstudeerstage kwam ik bij Flynth terecht. Ik schreef een scriptie over huwelijksvermogensrecht voor de agrarische ondernemer en de rol van de accountant hierin. Een interessant en complex onderwerp, omdat agrarische ondernemers vaak grote stille reserves in hun onderneming hebben en ze mogelijk te maken hebben met bedrijfsopvolgers binnen het gezin. En mocht het huwelijk eindigen, dan wil de partner – of die nu wel of niet in het bedrijf heeft meegewerkt – natuurlijk ook financieel gezond de toekomst tegemoet gaan. Het was een leerzame periode en het wakkerde mijn interesse in juridische zaken aan.  

Flynth stimuleert leren  

Toen mijn vriend en ik in de firma van mijn ouders stapten, werden we onder andere begeleid door een adviseur van Flynth. We bespraken samen onze wensen en zij adviseerde ons over de mogelijkheden voor onder andere de firma-akte en het testament. Toen we met haar om tafel zaten, bedacht ik me: wat zij nu doet, dát is wat ik ook wil! Kort daarop ben ik in naar mijn leidinggevende gegaan en sprak ik mijn wens uit om de studie notarieel recht te volgen om uiteindelijk bij de expertiselijn juridisch binnen Flynth aan de slag te gaan. Hij was meteen enthousiast en dat is typisch voor Flynth als werkgever: Flynth stimuleert leren en waardeert initiatief. 

Alle expertises in huis 

Inmiddels studeer ik rechten en pak ik naar verwachting aan het einde van het jaar meer juridische werkzaamheden op. Nu maak ik vooral jaarrekeningen en doe ik aangiften, straks mag ik me ook bezighouden met juridische zaken zoals het opstellen van pachtovereenkomsten en het verrekenen van de huwelijkse voorwaarden. Dat ik deze stap kan maken binnen de organisatie, is ook tekenend voor Flynth. Alle expertises zitten hier in huis. Zo kan ik gefaseerd en in samenwerking met deskundige collega’s juridische ervaring opdoen.  

Binding met de klant 

Ons bedrijf is ook klant bij flynth, bij een andere vestiging dan waar ik werk. Zo weet ik uit eerste hand dat Flynth heel benaderbaar is, het is geen statig accountantskantoor. Flynth is betrokken en professioneel en ik ben er trots op dat ik daar deel van uitmaak. De combinatie van werken bij Flynth en het werk thuis is ontzettend leuk en nooit saai. Ook is het waardevol voor alle agrarische ondernemers onder onze klanten; ik kan ze professioneel vooruit helpen, maar ook meepraten over de dagelijkse zaken en zorgen, zo heb ik gelijk een band met de klant.  

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan via deze link. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 23 67 777

Gerelateerde artikelen

Theme picker

Christel Wolthuis

christel.wolthuis@flynth.nl