Persbericht

Flynth dient tuchtklacht in tegen oud-medewerker

Flynth dient tuchtklacht in tegen oud-medewerker
Gepubliceerd: 21-11-2022, laatst gewijzigd: 21-11-2022

Flynth heeft in het maatschappelijk belang het noodzakelijk geacht om tegen een oud-medewerker een tuchtklacht in te dienen. De reden voor de klacht is erin gelegen dat deze oud-medewerker na zijn vertrek bij Flynth tot op de dag van vandaag als openbaar accountant werkzaam is. Dat baart Flynth zorgen. Flynth wil de Accountantskamer de gelegenheid geven om zich daarover te buigen en een uitspraak te doen. Flynth meent dat daarmee het maatschappelijk belang gediend is. 

Na het vertrek van de oud-medewerker in 2019 heeft zorgvuldig onderzoek plaatsgevonden en op grond van de uitkomsten daarvan heeft Flynth besloten om een tuchtklacht tegen deze persoon in te dienen. De zitting vindt plaats op 21 november 2022. Flynth wacht de uitspraak van de Accountantskamer af.  

Voor de pers

Contactpersoon voor de pers: Ilse Harmelink, Directeur Marketing, Communicatie & Business Development, via (088) 236 88 66 of via pers@flynth.nl.

Over Flynth

Flynth is Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth stimuleert ondernemers om het maximale te halen uit hun ondernemerschap. We voorzien hen vroegtijdig van de juiste cijfers en geven daar het beste advies bij, gericht op de toekomst. Onze diepgaande branchekennis leidt tot vernieuwende inzichten en praktisch perspectief. Flynth is er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen. Meer over Flynth.

Deel dit bericht via:

Geschreven door:

Bel: 088 23 67 777
Ilse Harmelink Directeur Marketing, Communicatie & Business Dev. bij Flynth Ilse Harmelink