My Flynth
Praktijkverhaal

Flynth-adviseur vertelt

Gepubliceerd: 31-03-2016, laatst gewijzigd: 31-03-2017

Gerrit van Willigen is al meer dan twintig jaar de vaste accountant en adviseur van Van Aalsburg Griendhouthandel. In de loop der jaren heeft hij alle zeven broers in het bedrijf zien komen. Gerrit vindt het vooral knap hoe de broers het bedrijf verder hebben ontwikkeld, zonder daarbij de eigen sociale en duurzame waarden uit het oog te verliezen.

Gerrit: “In de crisistijd hebben ze het behoorlijk lastig gehad. Veel overheden en semioverheden hielden toen de hand op de knip. Toch zijn ze blijven investeren in de ontwikkeling van nieuwe machines, kennis van personeel en duurzaamheid. En dat betaalt zich nu dubbel en dwars terug. Want er is in Nederland nu weer meer oog voor duurzaamheid en mvo. De oplossingen die zij met wilgentenen bieden sluiten daar naadloos op aan. Zo zie je dat blijven geloven in je visie en manier van werken je altijd verder brengt!”

Een jasje dat steeds beter past
Gerrit: “Naast het uitvoeren van projecten van opdrachtgevers, investeren ze zelf veel in projecten en nieuwe manieren van werken. Daarom weet ik zeker dat het bedrijf een mooie toekomst tegemoet gaat. Ze hebben een natuurlijk product dat al honderden jaren bestaat, weten te voorzien van een nieuw jasje! Een jasje dat steeds meer bedrijven en organisaties aanspreekt.”

“Als laatste is het leuk om te zien dat alle broers in het bedrijf oog blijven houden voor het ambachtelijke vakwerk. Nog regelmatig gaan Dick en zijn broers met het kapmes de griend in, om zo het oude handwerk in ere te houden. Dat is een mooi stukje cultureel-historisch besef dat zo in leven blijft!”

Deel dit bericht via:

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Bel:
Gerrit van Willigen

Gerrit.vanWilligen@flynth.nl