IT advies voor het MKB

E-commerce voor retail en ICT

Gepubliceerd: 12-07-2016, laatst gewijzigd: 11-05-2022

Om de waarde van e-commerce activiteiten te laten groeien is sneller en slimmer opereren van groot belang. Wij werken betrokken, gefocust en resultaat gericht samen met klanten aan hun digitale strategie om dit te bereiken.

Samen uw ambitie waarmaken De consument kan tegenwoordig veel makkelijker zoeken, prijzen vergelijken en aanbevelingen doen en staat dus centraal. De vraag is of alle potentie wordt behaald tijdens het aantrekken, converteren en behouden van de consument. Wij zetten ons in om digitale technieken te vertalen naar groei voor uw bedrijf.

  • 0-meting digitaal kanaal

De winkel ervaringen van consumenten worden in steeds grotere mate mobile-first. Een grondige analyse van uw online kanaal legt bloot of dit soort ontwikkelingen ten volle worden benut.

  • Van data naar euro’s

Het verkrijgen van de juiste data gaat gepaard met de inzet van de juiste tools en organisatorische mogelijkheden. Wij helpen om het potentieel van uw e-commerce activiteiten te realiseren door de belangrijkste kansen te identificeren en te adviseren op basis van een financiële realiteit.

  • Financieel inzicht

Een groeiende e-commerce operatie leidt meestal tot toenemende financiële stromen. Ad-hoc inzicht in de financiële positie van uw bedrijf is dan een grotere uitdaging. Een complexer web van transacties en samenwerking met meerdere partijen maakt het immers moeilijker om een goed beeld te vormen. Wij kunnen u bijstaan om financiële stromen inzichtelijk te maken in een gebruiksvriendelijk dashboard.

Meer informatie

Neem voor meer informatie of advies contact op met Björn Schaap, mail bjorn.schaap@flynth.nl of bel 088 236 92 33

 

Deel dit bericht via:

Geschreven door:

Bel: 088 236 92 33

Gerelateerde artikelen