My Flynth
Nieuws

Check uw beschikking Whk 2017

Gepubliceerd: 07-12-2016, laatst gewijzigd: 07-12-2016

Onlangs hebt u van de belastingdienst een mededeling Werkhervattingskas (Whk) voor 2017 ontvangen. Was u dit jaar eigenrisicodrager voor de WGA? Dan is de belastingdienst ervan uitgegaan dat u dit komend jaar ook bent. De bijbehorende garantieverklaring moet dan wel 31 december bij de belastingdienst binnen zijn. Zo niet, dan ziet de belastingdienst u niet meer als eigenrisicodrager en ontvangt u begin 2017 een nieuw bericht van de belastingdienst met het juiste premiepercentage WGA.

Uiterlijk eind december sturen alle verzekeraars de garantieverklaringen namens de werkgevers naar de belastingdienst. In principe hoeft u dus niets te doen. Maar zijn er gewijzigde omstandigheden? Dan kan het raadzaam zijn om te checken of uw verzekeraar de garantieverklaring tijdig verstuurt. Stuur de ontvangen mededeling Whk in elk geval door naar uw contactpersoon bij de salarisadministratie, zodat deze op juistheid kan worden gecontroleerd.

Meer informatie

Heeft u vragen over de Whk of wilt u ondersteuning? Neem contact op met een adviseur arbeidszaken van Flynth, via e-mail arbeidszaken@flynth.nl of telefoonnummer 088 236 73 50

Lees ook: Laat premiebeschikking controleren

Deel dit bericht via:

Geschreven door:

Meer weten

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 23 67 73 50

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Petra Boldewijn - van Vliet

Petra.Boldewijn@flynth.nl