Nieuws

Bert Iedema nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen Flynth

Gepubliceerd: 18-12-2019, laatst gewijzigd: 13-02-2020

Drs. Bert Iedema RA (59) is benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Flynth, hij volgt daarbij Jan van Teeffelen op. Iedema neemt meerjarige bestuurs- en toezichtervaring met zich mee.

Iedema is een gedreven, allround bestuurder en legt graag het accent op strategie en het verbinden van mensen. “Ik heb zin en energie om invulling te gaan geven aan deze rol. Flynth is marktleider in financiële dienstverlening voor ondernemers in Nederland en biedt mooie kansen voor verdere groei. Daar wil ik graag aan bijdragen”.

In het verleden heeft Iedema ervaring opgedaan bij onder andere Campina Melkunie (nu FrieslandCampina), Gascoigne-Melotte en Eagle-Picher. Daarnaast heeft hij de afgelopen 30 jaar vele commissariaten en bestuursfuncties vervuld. Door de jaren heen heeft Iedema zich onder andere onderscheiden in zijn expertise op het gebied van governance. Zo is hij lid van het managementteam en dagvoorzitter van de Commissarissen Opleiding aan het Erasmus Governance Institute. Hiervoor heeft hij de module Strategie & Risk Management en enkele masterclasses ontwikkeld.

Flynth is blij met het aantreden van de nieuwe voorzitter en verheugt zich op de samenwerking. Bas Hidding, voorzitter Raad van Bestuur:  “Bert Iedema brengt naast zijn bedrijfskundige denken ook ervaring op het gebied van aansturen van coöperatieve organisaties en ondernemerschap met zich mee. We koersen vanuit Flynth altijd op kwaliteit. Samen met elkaar, samen met onze klant en samen met onze omgeving boeken we resultaat. We zijn vanuit dit gedachtegoed blij dat hij zijn deskundigheid met ons wil delen.”

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Bel:

Theme picker

Bas Hidding

bas.hidding@flynth.nl