Werken bij Flynth

Benieuwd naar wat een assistent accountant bij Flynth zoal doet?

Benieuwd naar wat een assistent accountant bij Flynth zoal doet?
Gepubliceerd: 17-09-2021, laatst gewijzigd: 17-09-2021

Een greep uit mijn dag 

Ik heb een heel afwisselende baan. Enerzijds ben ik het centrale aanspreekpunt voor klanten en onderhoud ik actief het klantcontact. Anderzijds ben ik vakinhoudelijk bezig. Zo controleer ik bijvoorbeeld complexe posten op een jaarrekening. De klanten waarvoor ik werk, zijn al even uiteenlopend: van bedrijven in sierteelt tot een grote organisatie die handelt in industriële kabels. Bij die laatste check ik bijvoorbeeld de netto-omzetpost en de voorraadpost. Kabels zijn veel waard, zijn ze in de jaarrekening wel juist gewaardeerd? En worden ze nog wel verkocht? Door deze combinatie van rollen leer ik onze klanten goed kennen en bouw ik echt een relatie met ze op. Dat vind ik het leuke aan mijn werk. 

Veel ruimte voor groei 

Voordat ik drie jaar geleden binnenkwam bij Flynth heb ik mijn ervaring in de financiën bij verschillende bedrijven op mogen doen. Bij Flynth stapte ik binnen als Gevorderd Assistent Accountant. Ik merkte al snel dat er heel veel kansen zijn om door te groeien. Dat wordt zelfs aangemoedigd. Mijn manager is altijd bereid om met me om de tafel te zitten en mijn ontwikkeling te bespreken. Samen kijken we hoe ik mijn doelen kan realiseren. Ook door te sparren met collega’s kom ik steeds verder. Door dit alles heb ik promotie gemaakt en werk ik nu – sinds 1 januari 2020 – als Senior Assistent Accountant. In deze functie begeleid ik ook teamleden. 

Het beste advies 

Wat ik van mijn collega’s heb geleerd, is dat het goed is om af en toe ‘nee’ te zeggen. In piekperiodes ben je in korte tijd met veel klanten tegelijk bezig. Dat is intensief. In ons team nemen we allemaal onze verantwoordelijkheid om de deadlines te halen. Door elkaar hier en daar af te remmen, beschermen we elkaar. Hierdoor ervaar ik ook een heel goede balans tussen werk en privé. 

 

Luc Scheffer
27 jaar
Senior Assistent Accountant
Werkt sinds september 2018 bij Flynth
Woont in Sleeuwijk
Favoriete bezigheid: gitaarspelen, whiskey tasting, vissen op snoek en bordspellen met vrienden

Geschreven door:

Contact

Een vestiging bij u in de buurt
Bel: 088 23 67 777

Gerelateerde artikelen

Luc Scheffer Senior Assistent Accountant Audit bij Flynth Luc Scheffer

luc.scheffer@flynth.nl