Digitale dienstverlening

Pal naast u.

Flynth: Pal Naast U met onze digitale dienstverlening.

Het zijn bijzondere tijden met alle maatregelen die het kabinet ons, u en het bedrijfsleven heeft opgelegd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Maar ook in deze tijden moeten een aantal belangrijke zaken in uw onderneming gewoon door kunnen gaan en daar willen we u zo goed mogelijk bij helpen.

Om besmettingsrisico’s zo klein mogelijk te houden én om ook op langere termijn de dienstverlening van Flynth te kunnen garanderen, hebben we onze dienstverlening aangepast: deze is nu momenteel digitaal ingericht. Dat wil zeggen dat onze adviseurs u telefonisch en/of online (en veilig) kunnen ondersteunen door gebruik te maken van Skype voor Bedrijven.

Wat is Skype voor Bedrijven?

Skype voor bedrijven is een communicatieprogramma waarmee u via spraak, chat en/of een videogesprek kunt communiceren met uw adviseur. Via het online delen van beeldschermen, kunnen bijvoorbeeld belangrijke aangiften en andere diensten gezamenlijk via het internet ingevuld worden.

Op deze manier staan wij nu ook digitaal pal naast u, om u én uw onderneming verder te helpen. Door het gebruik van de zakelijke variant van Skype is een beveiligde omgeving gegarandeerd en voldoet deze werkwijze aan de privacywetgeving.

Maakt u zelf uw jaarrekening op en controleert Flynth deze en wilt u meer weten over de verwerkingswijze van gebeurtenissen na balansdatum en continuïteit in de jaarrekening, dan kunt u daarover in de onderstaande downloads meer lezen.