Subsidie praktijkleren

Begeleid talent en ontvang tot 2.700 euro

Subsidie praktijkleren

Biedt uw bedrijf praktijk- of leerwerkplekken aan? Loop dan de subsidie voor praktijkleren niet mis. Vraag de Subsidieregeling praktijkleren voor het schooljaar 2023-2024 aan vóór 17 september 2024 17:00 uur. Per deelnemer ontvangt u maximaal 2.700 euro per schooljaar.

Wat is de Subsidieregeling praktijkleren?

Met een praktijk- of leerwerkplaats bereidt u deelnemers beter voor op de arbeidsmarkt. De Subsidieregeling praktijkleren vergoedt een deel van de kosten die u maakt voor de praktijkbegeleiding. Hebt u een erkend leer- of opleidingsbedrijf? Dan komt u in aanmerking voor deze subsidie.

Voor wie vraagt u subsidie aan?

U kunt subsidie aanvragen voor praktijkbegeleiding van deelnemers aan verschillende onderwijsvormen. Namelijk voor:

  • Vmbo
  • Voortgezet speciaal onderwijs (vso)
  • Praktijkonderwijs (pro)
  • Mbo
  • Hbo
  • Promovendi
  • Technologische ontwerpers

Per onderwijsvorm verschillen de voorwaarden van de Subsidieregeling praktijkleren. Wij helpen u op weg.

Regel tijdig uw eHerkenning

Voor een succesvolle subsidieaanvraag hebt u eHerkenning nodig met minimaal niveau 3 met machtiging RVO-diensten op niveau eH3. Houd er rekening mee dat het ongeveer twee tot zeven werkdagen duurt voordat een aanvraag of verlenging voor eHerkenning is geregeld.

 

Flynth staat voor u klaar

Flynth HR Services helpt u graag bij uw aanvraag van de Subsidieregeling praktijkleren. We geven advies of nemen u de subsidieaanvraag en de verantwoording uit handen. Zo zorgen we samen voor een succesvolle subsidieaanvraag. Neem contact op met uw contactpersoon van Flynth of een locatie van Flynth bij u in de buurt. Of vraag het aan via de contactbutton.