My Flynth
ICT Exitmanagement

ICT Exitmanagement

Snel uw ICT-onderneming omzetten in cash?

Vergeet het maar: goed exit-management kost tijd

 

Waarvoor kunt u Flynth Deal Advies inschakelen?

Overweegt u een nieuwe investering of financiering. Wilt u een bedrijf kopen of verkopen of een analyse van de strategische opties om uw onderneming te laten groeien? Wij hebben dé adviseurs die pal naast u staan en u helpen bij elke stap.

Elke deal vraagt om een goede voorbereiding en een financiële onderbouwing die u strategisch sterk plaatst in elke onderhandelingsfase. Onze adviseurs helpen u de waarde van uw deal te maximaliseren door in het voortraject diepgaand uw onderneming te analyseren, bij te sturen waar nodig en dan als alles goed staat de onderhandelingen in te gaan.

Dienstenoverzicht

Een goed plan is áltijd financierbaar

Bank, crowdfunding, leasing, factoring, kredietunies: er zijn steeds meer aanbieders met uiteenlopende financieringsmogelijkheden, met verschillende soorten pricing, eisen en voorwaarden. 

Ziet u door de bomen het bos nog?

Financier uw investering tegen de beste condities, samen met ons financieringsteam. Wij kijken objectief naar uw situatie én handelen in uw belang. Dat betekent soms ook: een andere oplossing dan u vooraf misschien in gedachten had.

Deal advies ondersteuning per fase in het transactieproces

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws