My Flynth

De Flynth Factor

De Flynth Factor

Resultaatgericht én invoelend. Persoonlijk, maar toch professioneel. Nuchter en grondig, maar ook creatief. Ambitieus én bescheiden. Flynth’ers hebben een bijzondere combinatie van persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden. Een totaalpakket van eigenschappen die perfect past bij onze dienstverlening. En waar we trots op zijn. We noemen dit totaalpakket: de Flynth Factor.

[VIDEO]
 

Het beste uit onszelf halen

De Flynth Factor zorgt ervoor dat we het beste kunnen halen uit onze klanten en uit onszelf. Met vaardigheden om te analyseren, te anticiperen en te adviseren. Met bedrevenheid om ondernemers te verrassen met vergelijkende cijfers, nieuwe inzichten en toepasbare adviezen voor de hele bedrijfsvoering. Daarin gaan we voor het hoogst haalbare.

Persoonlijke aanpak

Maar de Flynth Factor zit ook in de manier waarop we in de wereld staan en hoe we omgaan met onze klanten en met elkaar. We zijn betrokken en zetten nét dat stapje extra. Met een persoonlijke aanpak bieden we vertrouwen en helpen we ondernemers te groeien. Vaak werken we niet alleen vóór onze klant, maar ook sámen met onze klant. We hebben daarvoor alle kennis in huis. We werken binnen Flynth samen en inspireren elkaar om zo het beste resultaat te behalen.

Wat is jouw Flynth Factor? Met deze vragen kom je er snel achter wat jij en Flynth voor elkaar kunnen betekenen. Check jouw Flynth Factor hier!

Al geïnspireerd? Bekijk onze vacatures.

Maak kennis met collega’s

Die Flynth Factor, hoe ziet die er uit? Wat zorgt er nu voor dat we het beste uit onszelf en uit ondernemers kunnen halen? Hoe werken we samen? En hoe gaan we met elkaar om bij Flynth?

Lees hieronder de blogs van onze collega’s.

Wat Flynth voor u kan doen

Agenda

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws