Dag van de ondernemer

In Nederland zijn er ruim 1,8 miljoen ondernemers. Samen creëert u economische groei, banen en welvaart. Kortom: ondernemen inspireert. En op de Dag van de Ondernemer (DVDO) op vrijdag 17 november inspireren wij ú!

MKB-Nederland roept de derde vrijdag van november uit tot Dag van de Ondernemer (DVDO). Van brancheorganisaties, verenigingen en gemeenten tot bewindspersonen en kennispartners: samen zetten we ondernemers in het zonnetje.

Uw ondernemerschap is wat Flynth al bijna honderd jaar inspireert. Als partner van de DVDO organiseren we tal van activiteiten. Pure inspiratie: wij voorzien u graag van nieuwe, verfrissende ideeën.

Video: kinderen over ondernemerschap

Hoe denkt de jongste generatie over het ondernemerschap? En willen zij later ondernemer worden? Flynth vroeg het leerlingen van basisschool Dichterbij in Doetinchem.

Inspirerende praktijkverhalen

waarom 17 november?

De DVDO valt in de Global Entrepreneurship Week. In ruim 150 landen staat in de derde week van november het ondernemerschap centraal. Het Belgische Unizo (zusterorganisatie van MKB-Nederland) organiseert de Vlaamse Dag van de Ondernemer.

Agenda

Er staan op korte termijn geen activiteiten op de agenda. Bekijk de algemene agenda