Coronamaatregelen

Coronamaatregelen

Een overzicht

De overheid treft maatregelen door de gevolgen van het coronavirus op divers gebied. Bijvoorbeeld zodat ondernemers hun personeel kunnen doorbetalen. De overheid biedt zelfstandigen een overbrugging en zorgt via versoepelde belastingregelingen en extra kredietmogelijkheden voor de benodigde geldmiddelen om de kosten te blijven doorbetalen. De coronamaatregelen worden regelmatig vereenvoudigd en/of uitgebreid.

Op deze pagina vindt u de maatregelen in verband met het coronavirus op een rij.

Advies op maat 

Heeft u vragen? Uw Flynth adviseur helpt u hierbij. Of neem contact op met de Corona Helpdesk van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur.

Woensdag Webinars

Elke woensdag organiseert Flynth webinars over uiteenlopende onderwerpen die van invloed kunnen zijn op uw bedrijfsvoering in deze periode. Tijdens deze webinars schuiven onz adviseurs aan en bespreken de ondernemersrisico’s en -uitdagingen. 

Benieuwd naar wat er door hen is geadviseerd, kijk hier de webinars terug.

Nieuws en feiten

Theme picker

Waarom Flynth?

Wij zijn er voor u als ondernemer. Met onze kennis en kunde in huis, helpen wij u kansen te grijpen die leiden naar meer rendement.

Flynth Pal naast u.

Er is altijd een Flynth adviseur bij u in de buurt. Heeft u een ondernemersvraag? Maak dan nu kennis met Flynth en plan een kennismakingsgesprek in met een van onze adviseurs.