Coronamaatregelen

Coronamaatregelen

Een overzicht

De overheid treft maatregelen door de gevolgen van het coronavirus op divers gebied. Bijvoorbeeld zodat ondernemers hun personeel kunnen doorbetalen. De overheid biedt zelfstandigen een overbrugging en zorgt via versoepelde belastingregelingen en extra kredietmogelijkheden voor de benodigde geldmiddelen om de kosten te blijven doorbetalen. De coronamaatregelen worden regelmatig vereenvoudigd en/of uitgebreid.

Op deze pagina vindt u de maatregelen in verband met het coronavirus op een rij.

Ondernemen in het nieuwe normaal

In korte interviews kijken meerdere adviseurs van Flynth terug op de afgelopen tijd en de gevolgen van corona op ondernemers. Maar bovenal kijken zij ook naar wat de toekomst kan brengen.

Lees de volledige interviews met tips voor ondernemers.

Webinars terugkijken

Bekijk onze webinars over uiteenlopende onderwerpen die van invloed kunnen zijn op uw bedrijfsvoering in deze periode. Adviseurs bespreken de ondernemersrisico’s en uitdagingen en beantwoorden vragen van ondernemers.

Benieuwd naar wat er door hen is geadviseerd? Kijk hier de webinars terug.

Nieuws en feiten

coronamaatregelen

Update TVL-regeling

Vandaag is bekend geworden dat de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) over het 4e kwartaal vanaf 25 november aangevraagd kan...

Theme picker

Waarom Flynth?

Wij zijn er voor u als ondernemer. Met onze kennis en kunde in huis, helpen wij u kansen te grijpen die leiden naar meer rendement.

Flynth Pal naast u.

Er is altijd een Flynth adviseur bij u in de buurt. Heeft u een ondernemersvraag? Maak dan nu kennis met Flynth en plan een kennismakingsgesprek in met een van onze adviseurs.

Gebruik maken van de noodmaatregelen? Uw Flynth adviseur helpt u hierbij. Om vragen te beantwoorden en concrete adviezen te geven voor uw bedrijfssituatie kunt u ook contact met ons opnemen via 088 2367350 of maak gebruik van het formulier.