Business in Africa


Ondernemen inspireert ook in Afrika

Nederlandse ondernemers investeren in Afrika. Het zijn niet alleen ondernemers in de Agro en de tuinbouw. Steeds meer zogenoemde SME (small and medium sized entities) doen zaken in Afrika. Onze adviseurs adviseren deze ondernemers niet allleen vanuit Nederland. Flynth adviseurs gaan ook naar Afrika toe. Zo leren wij de markt, de kansen en niet onbelangrijk de cultuur kennen.

Flynth en Agriterra

Veel van onze ervaring doen wij op via Agriterra. Agriterra is een "environmental sustainable entrepreneurship van Flynth (MVO)". Agriterra steunt boerenorganisaties in hun strijd tegen armoede en voedseltekort, met inzet van deskundigen uit de Nederlandse agrarische wereld. De activiteiten van de Flynth adviseurs variëren van een businessplan tot HRM-advies en van adviezen over financieel management tot governance en bestuur van landbouworganisaties en coöperaties.

Zaken doen in Afrika?

Flynth is lid van het NABC: " The Netherlands-African Business Council". De netwerkorganisatie werkt vanuit Den Haag en promoot en positioneert de Nederlandse private sector in Afrika. Flynth is lid van BKR International, hierdoor zijn wij instaat om accountants en adviseurs in te schakelen in het betreffende Afrikaanse land. Dus doet u zaken in Afrika of heeft u plannen daartoe? Dan nodigen wij u graag uit om met ons van gedachte te wisselen en te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Nieuws Business in Afrika

Flynth-directeur agro Jan Breembroek en vestigingsdirecteur Andre Buijsman leggen uit welke kansen zij zien in Afrika en hoe Flynth ondernemers hierbij kan ondersteunen. Lees verder.