My Flynth

Franchise

Welke uitdaging u ook heeft, wij adviseren u graag. Laat ons team van franchisespecialisten bijdragen aan de optimalisatie van uw formule.

 

Volop kansen en uitdagingen in franchise

De wereld van franchiseformules is continu in beweging, ontwikkelingen op alle mogelijke fronten zijn aan de orde van de dag. Neem de ontwikkeling van online shoppen en het daarmee veranderende klantgedrag, dit heeft mogelijk een grote invloed op uw verdienmodel. Flynth vindt het cruciaal dat de winstgevendheid van de franchisegever en de ondernemer op peil blijft of groeit. Wat uw uitdaging ook is, wij adviseren u graag. Rondom koop en verkoop van een franchise-onderneming treedt Flynth vaak op als neutrale onderhandelaar.

Veranderende wetgeving vraagt om aanscherping van de onderliggende afspraken en zal aanpassing vragen van zowel franchisegever als franchisenemer. Flynth kan met haar uitgebreide team van Franchisespecialisten bijdragen aan optimalisatie van uw formule.

Voor franchisenemers

Of u nu overweegt om te starten of bijvoorbeeld uw franchise-onderneming wilt verkopen: dankzij onze goede afspraken met franchisegevers is Flynth dé partner voor franchisenemers. Wij verzorgen graag uw financiële administratie, verdiepen ons in uw onderneming en bieden franchise-advies vanuit een breed perspectief.

Voor franchisegevers

Vraagt u zich af:

  • Hoe kan ik van deze onderneming ook een franchiseformule maken?
  • Hoe maak ik een slag naar meer toegevoegde waarde voor de klant, bijvoorbeeld via avondopenstelling of een nieuwe webshop?
  • Hoe zit het precies met personeelsuitdagingen, bijvoorbeeld rondom ontslag of de verhoging van het minimumloon?

Flynth onderzoekt het economisch perspectief van uw plannen, helpt contracten en handboeken opstellen en heldere afspraken te maken. Wij werken voor veel verschillende franchiseformules en zijn huisadviseur bij toonaangevende formules in waarderingssystematiek, huurverlaging, vestigingsplaatsonderzoeken en financieringsaanvragen.

Wij denken op strategisch niveau met u mee over winstgevendheid, personeelsbeleid en online strategie. FlynthVision helpt u ‘sturen op cijfers’, vanuit uw actuele data plus onze unieke marktinformatie. Ons franchise-advies is altijd gericht op verbetering van uw rendement én een optimale samenwerking tussen u en uw franchisenemers.

Laat u adviseren

Richard Wildvank:

Richard Wildvank:

Ons franchise-advies is altijd gericht op verbetering van uw rendement én een optimale samenwerking tussen de franchisenemer en de franchisegever.

Meer informatie

Vandaag nog in contact

Vandaag nog in contact

Bent u benieuwd wat Flynth voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via e-mail franchise@flynth.nl of telefoonnummer 088 - 236 96 00. Wij brengen u snel - vaak al dezelfde dag - in contact met de adviseur die u het beste kan helpen. Hij of zij maakt graag een afspraak met u voor een kosteloos eerste franchise-advies.